Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αιγύπτιος αρχαιολόγος παραδέχεται ότι οι πυραμίδες περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία

Με μία σοκαριστική δήλωση ο επικεφαλής του τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστήμιου του Καΐρου, Δρ Al Shaheen είπε σε ακροατήριο πως θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια στη θεωρία, ότι οι εξωγήινοι βοήθησαν τους αρχαίους Αιγύπτιους να χτίσουν την αρχαιότερη από τις πυραμίδες, την Πυραμίδα της Γκίζας
Σε περισσότερες ερωτήσεις από τον Marek Novak ενός αντιπροσώπου από την Πολωνία για το κατά πόσον η πυραμίδα μπορεί να περιέχει εξωγήινη τεχνολογία ή ακόμα και ένα ΑΤΙΑ μέσα στη δομή της, ο Δρ Shaheen, ήταν ασαφής και απάντησε «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω αυτό, αλλά υπάρχει κάτι μέσα στην πυραμίδα που "δεν είναι αυτού του κόσμου”.
Οι εκπρόσωποι στη διάσκεψη για την αρχαία αιγυπτιακή αρχιτεκτονική έμειναν συγκλονισμένοι, ωστόσο ο Δρ Shaheen αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω τις σχετικές του δηλώσεις για ΑΤΙΑ ή εξωγήινους.
ALL NEWS WEB

Δεν υπάρχουν σχόλια: