Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εγκαίνια μίας ακόμα Εκκλησιαστικής ΜΚΟ (η «Αλληλεγγύη» μας τέλειωσε)

Θεωρώ απίθανο να διαπραχθεί και σε αυτή την ΜΚΟ οικονομική «κακοδιαχείριση»…

Από έγχρωμη φωτογραφία Γιώργου Φερδή - amen.gr – Στο αριστερό άκρο διακρίνεται η κ. Μ. Βαρδινογιάννη

Μόλις αντελήφθην το χαρμόσυνο γεγονός έτρεξα δια των τεσσάρων να σας το ανακοινώσω: Η εκκλησιαστική ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» μετά τα σημερινά –μετά Βαΐων εγκαίνια- είναι (άλλο ένα) Γεγονός, διότι όπως λέει το amen.gr, αυτή τη φορά ξεκινά «Γεμάτη ελπίδες και οράματα ξεκινάει την αποστολή της…».

Δεν είναι τυχαία (τυχαία; δεν νομίζω) η αισιοδοξία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου που τέλεσε τον Αγιασμό και τα εγκαίνια των γραφείων της ΜΚΟ παρουσία του Προέδρου της (κοσμικής μας) Δημοκρατίας κ. Καρόλου Παπούλια. «Αυτό που δημιουργήσαμε σήμερα είναι πνευματικός σταθμός για την Αρχιεπισκοπή. Η σίτιση, η ένδυση, η στέγαση είναι το τρίπτυχο που καλύπτει αλλά συγχρόνως περιλαμβάνεται και στις μορφωτικές μας δράσεις»

Η κακόβουλη δική μου απορία παραμένει:
Με την προηγούμενη Ιερά ΜΚΟ «Αλληλεγγύη», τι ακριβώς απεφάνθη ο τυφλός θεσμικός πυλώνας της Δικαιοσύνης μετά τις επίσημες «διαπιστώσεις» των αμέτρητων χαμένων (και αγύριστων) εκατοντάδων εκατομμυρίων, χρήματα του ευσεβέστατου ελληνικού λαού; (για όσους δεν γνωρίζουν να βάλουν “σκάνδαλο Αλληλεγγύη κλπ” στο google…)

Πάντως καλού κακού, και για την Ιστορία, σημειώστε τη σημερινή ημερομηνία και τα «ονόματα» που ήταν σήμερα παρόντα στην τελετή εγκαινίων άλλης μίας Φιλάνθρωπης εκκλησιαστικής ΜΚΟ, προσωπικά τα κρατώ στο Αρχείο:

Στην εγκαίνια παρέστησαν οι υπουργοί Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και Οικονομίας κυρία Λούκα Κατσέλη, η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κυρία Φώφη Γεννηματά, ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Σιφουνάκης, η βουλευτής κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ, εκπροσώπου της ΝΔ, ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γιώργος Καλαμίδας, Ανώτατοι Δικαστικοί και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η πρόεδρος των Special Olympics κυρία Γιάννα Δεσποτοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΚΥΟ Αντώνης Ζαμπέλης, ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος Αλέξανδρος Κατσιάρας. Επίσης παρέστησαν οι Μητροπολίτες Περιστερίου Χρυσόστομος, Ηλείας Γερμανός, Νικαίας Αλέξιος, Νέας Σμύρνης Συμεών, Καισαριανής Δανιήλ, Ζιχνών Ιερόθεος, Κιλκισίου Εμμανουήλ, Κηφισίας Κύριλλος , Ιλίου Αθηναγόρας, ο Επίσκοπος Μαραθώνος Μελίτων, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Μάρκος Βασιλάκης, ο π.Γαβριήλ Παπανικολάου, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, ο π.Θωμάς Συνόδινος, προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού της Αθήνας και πρώην Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής καθώς και πολλοί Ιερείς της Αρχιεπισκοπής.

Το πλήρωμα του χρόνου, είμαι σίγουρος θα μας φέρει μελλοντικά… Μαντάτα.

Υπομονή καλοί μου Χριστιανοί.

ΥΓ: ξέχασα, στο τεφτέρι σας, μην παραλείψετε να σημειώνετε τα ποσά των επιδοτήσεων. “Αποστολή” δεν είπαμε ότι βαφτίστηκε; Τότε σίγουρα για Αποστολή πρόκειται.

Ροΐδη Εμμονές

Δεν υπάρχουν σχόλια: