Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΝΑΤΟ: Η αντιπυραυλική ασπίδα δεν θα στοχεύει συγκεκριμένη χώρα

Το σχέδιο της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ δεν θα στοχεύει κάποια συγκεκριμένη χώρα, διαβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα από τους Financial Times, την παραμονή της συνόδου κορυφής της Συμμαχίας στη Λισσαβόνα.

«Εμείς δεν θέλουμε να διακρίνουμε κάποια συγκεκριμένη χώρα», δήλωσε ο Ράμουσεν, κάνοντας έμμεση νύξη για το Ιράν.

Πρόσθεσε ότι «περισσότερες από τριάντα χώρες έχουν-ή επιθυμούν να αποκτήσουν-βαλλιστικούς πυραύλους με την ικανότητα να φτάσουν μια από τις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ»

«Επίσης, δεν είναι αναγκαίο να κατονομαστεί μια συγκεκριμένη χώρα, διότι είναι μια εξελισσόμενη απειλή», σημείωσε.

Οι ηγέτες των 28 χωρών του ΝΑΤΟ αναμένεται να επικυρώσουν την Παρασκευή και το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας την κατ' αρχήν απόφαση να αποκτήσει η Συμμαχία αντιπυραυλική ασπίδα για την προστασία της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τη γαλλική προεδρία, «δεν θα καλύψουμε με μαύρο, στα έγγραφα που θα υιοθετηθούν, την προέλευση της απειλής που αναδύεται»

Η Τουρκία, μέλος του ΝΑΤΟ, προειδοποίησε πρόσφατα κατά του ειδικού προσδιορισμού του Ιράν ως της απειλής κατά της οποίας το σύστημα αυτό έχει ως προορισμό την προστασία της Ευρώπης.

«Το ΝΑΤΟ είναι ένας Οργανισμός άμυνας. Ένα αμυντικό σύστημα τελειοποιείται κατά οποιουδήποτε στον κόσμο κατέχει βαλλιστικούς πυραύλους και δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ», δήλωσε πρόσφατα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ.

«Το να προσδιορίζουμε μία και μόνο χώρα, το Ιράν είναι λάθος και δεν θα συμβεί. Μία χώρα, ειδικά, δεν θα μπει στο στόχαστρ. Εμείς σίγουρα δεν θα το δεχτούμε», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε συνέντευξή του στην τουρκική υπηρεσία του BBC.

Το ΝΑΤΟ και οι Ηνωμένες Πολιτείες επιθυμούν να αναπτύξουν ένα σύστημα αναχαίτισης πυραύλων για την προστασία της Ευρώπης από την απειλή που θεωρούν αυξανόμενη της εκτόξευσης πυραύλων από τη Μέση Ανατολή, κυρίως το Ιράν.

Το ζήτημα αυτό θα είναι επίσης το επίκεντρο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ-Ρωσίας που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στη Λισσαβόνα, με τη συμμετοχή του Ρώσου Προέδρου Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, του οποίου η χώρα είναι πολύ επιφυλακτική για το σχέδιο αυτό, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα έχει ως στόχο τη Ρωσία.

Η Τουρκία φοβάται ότι το σύστημα αυτό θα οδηγήσει σε επιδείνωση των σχέσεων της με το Ιράν και τη Ρωσία.
Καθημερινή
Σημ.axinosp: Οτι και να κάνετε θα σας αφαλοκόψουν "αυτοί" που έρχονται απ' έξω. Είτε Πόλεμο των άστρων το βαφτίζετε, είτε αντιπυραυλική ασπίδα, ακόμα και να στήσετε προβοκάτσια όπως την προηγούμενη βδομάδα στο Λος Άντζελες με το πύραυλο που σας έφυγε τυχαία, είτε στήσετε και καλά εισβολή εξωγήινων, μέσα στο 2011, για να ζητήσουμε σαν πολίτες παγκόσμια κυβέρνηση, δεν θα την γλυτώσετε το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: