Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζει ακάθεκτος ο χρυσός

Οι τιμές του χρυσού εκτινάχθηκαν σε νέα ιστορικά υψηλά σήμερα, διευρύνοντας το πρόσφατο ράλι στις τρεις ημέρες, καθώς το ενδιαφέρον για το ασφαλές καταφύγιο του πολύτιμου μετάλλου ενισχύθηκε από τα προβλήματα της Ιρλανδίας, αντισταθμίζοντας την άνοδο του δολαρίου.

Αναλυτές εκτιμούν ότι είναι πολύ εύκολο για τα πολύτιμα μέταλλα να σημειώσουν κέρδη αυτή τη στιγμή επειδή υπάρχουν πολύ λίγοι πωλητές στην αγορά. «Βλέπουμε νέα κεφάλαια να αγοράζουν χρυσό καθώς επανέρχονται στην επιφάνεια οι ανησυχίες για τα κρατικά χρέη», τονίζει ο Peter Tse, υπεύθυνος πολύιτμων μετάλλων της ScotiaMocatta στο Χονγκ Κονγκ.

Η τιμή spot του χρυσού διαπραγματεύεται στα 1.418,92 δολάρια ανά ουγγιά, με κέρδη 0,68% ενώ νωρίτερα βρέθηκε έως και τα 1.422,22 δολάρια καταγράφοντας ακόμη ένα ιστορικό υψηλό. Η τιμή του συμβολαίου παραδόσεως Δεκεμβρίου ανέρχεται στα 1.418,5 δολάρια, ενισχυμένη κατά 15,3 δολάρια.

Ο χρυσός δέχτηκε επίσης ώθηση από την απόφαση της Fed, με την τιμή spot να έχει ενισχυθεί σχεδόν 6% από την ημέρα που η Fed αποκάλυψε τα σχέδιά της να αγοράσει 600 δισ. δολάρια κρατικών ομολόγων.........
Πηγή:www.capital.gr

Σημ.axinosp:Οταν φτάσει ο χρυσός στα 2.000 δολάρια, για να μην πώ για 2.500 δολάρια και μάλιστα πολύ σύντομα, Η παγκόσμια ελίτ μπροστά στο φάσμα του υπερπληθωρισμού και του χάους που η ίδια θα έχει προκαλέσει, θα μας πασάρει το πακέτο της Παγκόσμιας διακυβέρνησης, με ένα παγκόσμιο νόμισμα.
Βέβαια αν προλάβουν να την εφαρμόσουν τα επόμενα δύο χρόνια, γιατί μετά.... Here Comes The Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια: