Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ξεπέρασαν τους 300 οι νεκροί από τις εκρήξεις του ηφαιστείου Μεράπι

Ξεπέρασαν τους 300 οι νεκροί από τις εκρήξεις του ηφαιστείου Μεράπι στη νήσο Ιάβα της Ινδονησίας που άρχισαν στις 26 Οκτωβρίου ενώ πάνω από 200.000 άνθρωποι εξακολουθούν να ζουν σε προσωρινούς καταυλισμούς, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος στη Τζακάρτα.

Σύμφωνα με τον Αγκάμ Φερντατάμα, υπεύθυνο για τη διαχείριση καταστροφών, τα θύματα είναι 304.

"Οι διασώστες ανακάλυψαν και άλλα πτώματα κοντά στο ηφαίστειο, ενώ πολλοί υπέκυψαν στα τραύματά τους", τόνισε.
Ο προηγούμενος απολογισμός στα μέσα της περασμένης εβδομάδας έκανε λόγο για 273 νεκρούς.

Ο ίδιος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι 203.449 άνθρωποι φιλοξενούνται σε προσωρινούς καταυλισμούς.

Πρώτο Θέμα

Σημ.axinosp:Στις 6 Νοεμβρίου είχα γράψει "Ελπίζω να μην είναι και αυτό, να σκάσει το 2012 γιατί σαν πλανήτης πάμε για Τζακ ποτ!!".Σιγά μην περίμενε το 2012, όχι μόνο αυτό το ηφαίστειο, αλλά και άλλα που περιμένουν σειρά να σκάσουν. Η Ηφαιστιακή δραστηριότητα θα πιάσει κόκκινο μέχρι το ημερομηνία αυτή σε όλο τον Πλανήτη, ελπίζω τα δικά μας, της Θήρας και της Αίτνας να κάτσουν ήσυχα, αλλά δεν το βλέπω(!!). Η μετακίνηση των τεκτονικών πλακών που σαν αποτέλεσμα θα έχουμε εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς και τσουνάμι, λόγω του ότι το Ηλιακό μας σύστημα μπαίνει τώρα(!!) σε ένα τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό νέφος μεγέθους 30 ετών φωτός όπως ανακοίνωσε η ΝΑΣΑ επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου του 2009, θα βάλει τον πλανήτη σε μια μια απίστευτη αύξηση γεολογικής δραστηριότητας με άγνωστες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: