Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα “θα σας μεταρρυθμίσωμεν”

Πάνε και οι εκλογές και όπως έδειξε κυρίως η μαζική αποχή, όλοι είναι ίδιοι μετά από 35 χρόνια εναλλαγής των δύο κομμάτων στην εξουσία. Συνεπώς ο Γιώργος πήρε το μήνυμα, ότι δεν τον θεωρούν χειρότερο από τους άλλους και θα συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό του έργο. Ευτυχώς να λέμε και πάλι που ο κόσμος δεν πήγε στην κάλπη να ψηφίσει την αριστερά. Γιατί αυτή δεν έχει προτάσεις όπως είχαν τόσα χρόνια τα δύο κόμματα εξουσίας. (Μην ξεγελιέστε με τα ποσοστά)

Σειρά λοιπόν τώρα έχει το κράτος. Λιγότερα νοσοκομεία, λιγότερα πανεπιστήμια, λιγότερες ΔΕΚΟ, λιγότερες δημόσιες υπηρεσίες για όλους. Άλλωστε τον 21ο αιώνα ποιος χρειάζεται, υγεία, παιδεία, εργασία και άλλα ξεπερασμένα. Το βασικό μας μέλημα είναι να έχουμε πολλές και ευτυχισμένες τράπεζες. Aς αρχίσουν λοιπόν οι μεταρρυθμίσεις. Γιατί ποιοι γνωρίζουν καλύτερα πως να διαλύσουν το κράτος, αν όχι αυτοί που ήδη το έχουν διαλύσει;

Η συνέχεια στους δρόμους…

Αυτές οι δουλείες γίνονται πάντα με το δεξί…

Πλήρωνε τους τοκογλύφους σου και μη ερεύνα..


antistachef

Δεν υπάρχουν σχόλια: