Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Γ.Βεστερβέλε: "Να πάρουν τα πυρηνικά τους οι ΗΠΑ από το γερμανικό έδαφος"

Μετά από 65 χρόνια η Γερμανία ζήτησε επίσημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες να πάρουν τα πυρηνικά όπλα από το έδαφος της Γερμανίας! Συγκεκριμένα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε ζήτησε σήμερα από τις Ηνωμένες Πολιτείες να απομακρύνουν τα πυρηνικά τους όπλα από το γερμανικό έδαφος.

Σε κοινοβουλευτική συζήτηση για την αμυντική πολιτική, μια εβδομάδα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα, ο Βεστερβέλε χαιρέτισε τη δέσμευση της Ατλαντικής Συμμαχίας για τον έλεγχο των εξοπλισμών.

Ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε η Γερμανία έχουν επισήμως επιβεβαιώσει, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, που και πόσα πυρηνικά όπλα διατηρούν, πιστεύεται, ωστόσο, ότι υπάρχουν 10 με 20 πυρηνικές βόμβες υπό 24ωρη φρούρηση στην αεροπορική βάση του Μπούχελ στη δυτική Γερμανία.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο στόχος ενός πυρηνικά ελεύθερου κόσμου που έχει τεθεί από τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα είναι «πολύ μακροπρόθεσμός».

«Θα θέλαμε να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες που γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο Γκ.Βεστερβέλε αναφερόμενος στο θέμα των όπλων.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε την έκκλησή του προς την Ουάσινγκτον να απομακρύνει τα πυρηνικά όπλα από το έδαφος της Γερμανίας.

«Ένας καθοριστικός στόχος για το ΝΑΤΟ είναι να αφιερώσει τις δυνάμεις του στον αφοπλισμό και στον έλεγχο των εξοπλισμών» κατέληξε ο Γερμανός υπουργός.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Έχει χεστεί επάνω της η Γερμανία μην κατά "λάθος" φύγουν πυρηνικά από το έδαφος της, έπειτα από απώλεια ελέγχου που είναι της μόδας στην Αμερική και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, σε αυτόν που θα φάει τα πυρηνικά στο κεφάλι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: