Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Περι εκλογών... Η ΑΠΟΧΗ Νίκησε



Εχθές ηταν μια μεγάλη μέρα για μένα και για πολλούς ακόμα... Το κίνημα μας Νίκησε πανηγυρικά ολο το Κοινοβουλευτικό και ψευτο - αυτοδιοικητικό ξευτιλίκι. Ένα ξευτιλίκι τεράστιας σημασίας πλέον λόγο Καλλικράτη. Το κίνημα μας Νίκησε πανηγυρικά ολα τα Μέσα "Μαζικής" (τι ντροπή αλήθεια να σε λένε μάζα μπρός στα μούτρα σου, οπως και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) Ενημέρωσης και την προπαγάνδα που αυτά θέλανε να μας περάσουν.

Το κίνημα μας δεν είναι άλλο απο την ΑΠΟΧΗ και ενα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους όσους δεν πήγανε ΚΑΝ στα εκλογικά κέντρα όντας αηδιασμένοι και αγανακτισμένοι απο την υπάρχουσα και παλαιότερη κατάσταση .... Το ψευτο-δίλημμα πως η αποχή ενισχύει τα κόμματα εξουσίας ήρθε ο καιρός να γκρεμιστεί πανηγυρικά. Πως είναι δυνατόν κύριοι της παράνοιας και διόλου της λογικής και του Ορθού Λόγου να ενισχύει τον Κομματισμό η ΑΠΟΧΗ απο ενα σύστημα ; Απέχω σημαίνει δεν συμμετέχω καθόλου. Οπότε δεν καταγράφομαι και καθόλου που σημαίνει πως δεν έχω ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ περί των πεπραγμένων των κομμάτων και του Συστήματος ως σύνολο, διότι για τον Α η Β λόγο καμιά φωνή δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη και κανένας δεν με εκφράζει πραγματικά. Είναι η γενική κατακραυγή και η ενωμένη Φωνή όλων των πολιτών έναντι του Κοινοβουλευτισμού και της ψευτοδημοκρατίας της μπανανίας πέρα από ιδεολογικές διαφορές και διχαστικές νοοτροπίες. Είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ που ενωμένοι πέρα από όσα μας χωρίζουν ιδεολογικά ενωθήκαμε σε μια κοινή γραμμή πλεύσης και εύχομαι να είναι η Αρχή που αυτό θα καταστεί καθημερινότητα και όχι ένα σπάνιο φαινόμενο ελέω Δ.Ν.Τ και κατοχικής Κυβέρνησης. Εάν ΟΛΟΙ απέχουν τότε το κράτος με την όποια κυβέρνηση έχει εκλεγεί με όσους ψήφους κι αν έχει συμβεί αυτό παύει αυτομάτως να έχει πάσης φύσεως νομιμοποίηση στα πεπραγμένα της . Είναι η αρχή της Κατάρρευσης και όχι ένδειξη αδιαφορίας η απολίτικης στάσης. Σταματήστε να μπολιάζετε και να διχάζετε τον λαό επιτέλους. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα στο όνομα μικροσυμφερόντων η πάσης φύσεως ιδιοτέλειας να παραμυθιάζεται και να προπαγανδίζεται επί του Λαού. Αυτό κάποτε θα πρέπει να σταματήσει. Είναι Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ και δεν πρέπει να σταματήσει με κανένα κόστος....

Ενωμένοι ,δίχως διχόνοιες, με μόνη ενωτική σταθερά την Πατρίδα και το συμφέρον ΟΛΩΝ των πολιτών ανεξαιρέτως .

Ενωμένοι να γκρεμίσουμε το καθεστώς σε κάθε του έκφανση και να τα αναθεωρήσουμε ΟΛΑ εκ του μηδενός δημιουργώντας μια πολιτεία που θα μας εκφράζει πραγματικά και θα προασπίζει πραγματικά τα συμφέροντα μας με Σεβασμό και ανθρωπιά .

Από εδώ και πέρα ότι και να πράξει η εκάστοτε κυβέρνηση γνωρίζει πως η πλειοψηφία δεν είναι με το μέρος της . Είναι ξεκάθαρο αυτό και συνεπάγεται αυτομάτως ΦΑΣΙΣΜΟ και εκφράσεις όπως "λαϊκή νομιμοποίηση" και "Λαϊκή βούληση" γίνονται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ κενές νοήματος. Ελάτε Κύριε Παπανδρέου... Ρωτήστε όσους απείχαν με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ σε ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ τι πιστεύουν και τι ΘΕΛΟΥΝ για την Κοινωνία ΜΑΣ . Όσο συνεχίζετε έτσι είστε Δικτάτορες και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει ενα γνήσιο απελευθερωτικό κίνημα που θα εκφράζει την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και οχι την μειοψηφία.

Λυπάμαι μα η Αποχή είναι η μόνη λύση. Το κοινοβούλιο απλώς ΑΠΕΤΥΧΕ και ήρθε η ώρα να του ρίξουμε την χαριστική βολή...

Μια νέα μέρα πραγματικής Δημοκρατίας οφείλει να ανατείλει στον τόπο μας. Μια μέρα που όλοι μας θα αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των πράξεων μας και όλοι θα μετέχουμε στα κοινά μιας και ΟΛΟΙ εμείς θα ορίζουμε τις τύχες των εαυτών και των διπλανών μας. Μιας δημοκρατίας των Αρίστων και των Αξίων και όχι των Χρηματιστών και πάσης φύσεως "Κληρονόμων" είτε σε Δήμους, είτε σε Νομαρχίες, είτε σε Περιφέρειες και κοινοβούλιο. Μια μέρα πραγματικής Ελευθερίας σε κάθε πλαίσιο δίνεται η ευκαιρία να πραγματωθεί επιτέλους...

Όταν δεν συμμετέχεις σημαίνει και πως δεν εγκρίνεις. Όταν δεν εγκρίνεις σημαίνει πως ότι γίνεται δίχως να το αποδέχεσαι είναι ενάντια στην βούληση σου. Ότι γίνεται ενάντια στην βούληση και την νομιμοποίηση σου είναι Δικτατορικό και φασιστικό. Τότε ότι κι αν κάνεις εναντίων τους για να τους γκρεμίσεις είναι Δίκαιο και Αληθινό...

Αποχή μέχρι την μεγάλη ημέρα της πλήρους καταστροφής τους λοιπόν....

Μέχρι που το ποτάμι θα γίνει τσουνάμι και θα πνίξει τα ακάθαρτα μυαλά τους !

Η τώρα η ΠΟΤΕ !

Πνευματική Επανάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια: