Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η Παγκόσμια διαθεσιμότητα σε πετρέλαιο έχει κορυφωθεί, είπε ο επικεφαλής της ενέργειας στην ΕΕ

Η διαθεσιμότητα πετρελαίου σε παγκόσμιο επίπεδο έχει ήδη κορυφωθεί, δήλωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Guenther Oettinger.
«Ο φόβος μου είναι ότι η παγκόσμια κατανάλωση πετρελαίου θα αυξηθεί, αλλά η ευρωπαϊκή κατανάλωση πετρελαίου έχει ήδη φτάσει στο αποκορύφωμά της. Το ύψος του πετρελαίου που είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο, νομίζω, έχει ήδη κορυφωθεί," είπε ο Oettinger σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, όταν παρουσίασε μια νέα ενεργειακή στρατηγική της ΕΕ για την επένδυση 1 τρις. € κατά την επόμενη δεκαετία σε ένα κοινό δίκτυο ενέργειας της ΕΕ, για να περιορίσει την εξάρτηση της Ένωσης από τις εισαγωγές ορυκτών καυσίμων.
Μετάφραση:axinosp
Reuters
peakoil.net
Σημ.axinosp:Η φωτογραφία αυτή της TREC σας λέει κάτι, σε σχέση με τις εξεγέρσεις του Αραβικού κόσμου, αν όχι, είστε απλά ηλίθιος !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: