Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Γάιδαρος υπέστη βιασμό από τέσσερα άτομα!

Είναι να τρελαίνεται κανείς από την είδηση που έγραψαν οι τουρκικές εφημερίδες, σύμφωνα με την οποία ένας γάιδαρος που έμεινε πεινασμένος στην περιοχή Μίλας, ανέβηκε στα βουνά για να βρει φαγητό , αλλά υπέστη βιασμό από... τέσσερα άτομα.

Ο γάιδαρος έσπασε το πόδι του και ο ιδιοκτήτης του τον άφησε αδέσποτο, με αποτέλεσμα να ανέβει στην θαμνώδη περιοχή του βουνού Σόντρα για να βρει τροφή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άτυχος γάιδαρος, εδώ και ένα μήνα υπέστη σεξουαλική εκμετάλλευση από διάφορα άτομα.

Κάτοικοι που ζούνε στην περιοχή, ενημέρωσαν για τον βιασμό τους φιλόζωους και έτσι η αστυνομία έσπευσε, όπου συνέλαβε επ΄ αυτοφώρω την ώρα του βιασμού έναν 32χρονο.
Madata
Σημ.axinosp:Ζώα!!

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Αυτό που δεν αναφέρεται στο άρθρο είναι ότι ο γάιδαρος ήταν γεννημένος στο Τρίκορφο Πρεβέζης και το περιστατικό έλαβε χώρα στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φιλίας...