Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μετά το "γάλα" από Μελαμίνη, το πλαστικό "ρύζι"

Ψεύτικο πλαστικό ρύζι από την Κίνα
veryvietnam.com
Του David Edwards
Μετάφραση:axinosp
Σύμφωνα με το κορεατική γλώσσας " Weekly Hong Kong " (το οποίο πολλές ιστοσελίδες του Βιετνάμ αναφέρουν επίσης), Τα μέσα ενημέρωσης της Σιγκαπούρης υποστηρίζουν ότι παράγεται ψεύτικο ρύζι στην κινεζική πόλη Taiyuan, της επαρχίας Shaanxi. Αυτό το "ρύζι" είναι ένα μείγμα από πατάτες, γλυκοπατάτες, και πλαστικό. Σχηματίζεται από την ανάμειξη της πατάτας και γλυκοπατάτας σε σχήμα κόκκων ρυζιού, στη συνέχεια, προσθέτοντας βιομηχανικές συνθετικές ρητίνες. Δεδομένου ότι το “ρύζι” δεν συμπεριφέρεται όπως το κανονικό ρύζι, παραμένει σκληρό, ακόμη και όταν έχει μαγειρευτεί. Τέτοιες συνθετικές ρητίνες μπορεί να είναι πολύ επιβλαβείς εάν καταναλωθούν.
Ένας Κινέζος αξιωματούχος της Ομοσπονδίας εστιατορίων είπε ότι τρώγοντας τρία κύπελλα του παρόντος ψεύτικου ρυζιού θα ήταν σαν να τρώτε μία πλαστική σακούλα. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, πρόσθεσε ότι θα υπάρξει μια έρευνα των εργοστασίων του δήθεν παραγόμενου ρυζιού. Εν τω μεταξύ, το χαμηλό κόστος του ψεύτικου ρυζιού επιτρέπει στους χονδρεμπόρους να πραγματοποιούν μεγάλα κέρδη.
Το Βιετνάμ ανησυχεί όλο και περισσότερο σε θέματα ασφάλειας των τροφίμων.
Στο Βιετνάμ, υπάρχουν διάφορες αναφορές στα εγχώρια μέσα ενημέρωσης σχετικά με μολυσμένες τροφές, με αποτέλεσμα πολλοί να ανησυχούν για την ασφάλεια του εφοδιασμού σε τρόφιμα.

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Νά 'σαι και λίγο δυσκοίλιος...