Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Υπερτριπλασιάστηκαν τα κέρδη της Shell

Υπερτριπλάσια κέρδη ανακοίνωσε η Royal Dutch Shell για το τέταρτο τρίμηνο του 2010 χάρη στις υψηλότερες τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου, αν και τα περιθώρια διύλισης δέχθηκαν πιέσεις.

Τα καθαρά κέρδη της μεγαλύτερης εταιρείας πετρελαίου στην Ευρώπη αυξήθηκαν στα 6,79 δισ. δολάρια ή 1,10 δολάρια ανά μετοχή από 1,96 δισ. δολάρια ή 19 σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009.

Εξαιρουμένων των έκτακτων αποτελεσμάτων και των μεταβολών στα αποθέματα, η Shell εμφάνισε κέρδη ύψους 4,1 δισ. δολαρίων, 48% υψηλότερα σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο χαμηλότερα από τα 4,74 δισ. δολάρια που ανέμεναν οι αναλυτές.

«Τα κέρδη μας επηρεάστηκαν από τα αδύναμα περιθώρια διύλισης, την πίεση στις τιμές φυσικού αερίου σε συγκεκριμένες περιοχές και την αστάθεια των περιθωρίων στον τομέα της εμπορίας ως αποτέλεσμα των υψηλών τιμών πετρελαίου», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πίτερ Βόζερ.

Οι μετοχές της εταιρείας στο Λονδίνο υποχωρούσαν νωρίτερα κατά 3%.

Ναυτεμπορική
Σημ.axinosp:Φανταστείτε ότι το 2008 η SHELL, είχε τα μεγαλύτερα κέρδη στην ιστορία των επιχειρήσεων στη Βρετανία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: