Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Το Βατικανό θέτει τη πιθανότητα τις ύπαρξης εξωγήινων "αδελφών"

New York Times
Ο επικεφαλής αστρονόμος του Βατικανού αναφέρει ότι δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ πίστης στο Θεό και στη δυνατότητα των εξωγήινων "αδελφών" που ίσως είναι πιο εξελιγμένη από τους ανθρώπους. "Κατά τη γνώμη μου υπάρχει αυτή η δυνατότητα", δήλωσε ο αιδεσιμότατος Χοσέ Γκάμπριελ Φούνες, επικεφαλής του Βατικανού Παρατηρητηρίου και επιστημονικός σύμβουλος του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ, αναφερόμενος για τη ζωή σε άλλους πλανήτες.

"Πώς μπορούμε να αποκλείσουμε ότι η ζωή έχει αναπτυχθεί και αλλού," είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Vatican L'Osservatore Romano. Ο μεγάλος αριθμός των γαλαξιών με τους δικούς τους πλανήτες τους παρέχει αυτή τη δυνατότητα, σημείωσε. Ερωτηθείς αν εννοούσε όντα παρόμοια με τους ανθρώπους ή ακόμα πιο εξελιγμένα από τους ανθρώπους, είπε: "Σίγουρα, σε ένα σύμπαν δεν μπορεί να αποκλείσουμε αυτή την υπόθεση."

Στη συνέντευξη ανέφερε ότι "ο εξωγήινος είναι ο αδελφός μου", είπε ο ίδιος και θεωρεί ότι δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της πίστης σε τέτοια όντα και πίστης στο Θεό. "Ακριβώς όπως υπάρχει μια πολλαπλότητα των πλασμάτων πάνω στη γη, μπορεί να υπάρχουν και άλλα όντα, έστω και ευφυής, που δημιουργήθηκαν από τον Θεό. Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με την πίστη μας, διότι δεν μπορούμε να βάλουμε όρια στη δημιουργική ελευθερία του Θεού".

"Το ενδεχόμενο ότι η ανθρώπινη φυλή θα μπορούσε πράγματι να είναι τα "χαμένα πρόβατα» του σύμπαντος υπάρχει και θα μπορούσε να υπάρχουν άλλα όντα στο διάστημα τα, οποία θα παρέμειναν στην αγκαλιά του θεού"

HUFORC
Σημ.axinosp:Θα έλειπε ο Μάρτης από την Σαρακοστή αδύνατον.
Σουηδία, Αγγλία, Βραζιλία, Αργεντινή,Περού, Καναδάς, Δανία,(Αμερική, NSA FBI) Γαλλική διαστημική υπηρεσία (CNES),αλλά και πιό πρόσφατα ο ΟΗΕ που ανακοινώνει πρεσβευτή για εξωγήινους, μας λένε ότι κάτι κυκλοφοράει εκει έξω και σε λίγο θα χτυπήσει την πόρτα μας. Έχουμε την κρίση του Καπιταλισμού, έχουμε την κρίση του πετρελαίου, μας λένε και για Ηλιακές καταιγίδες που δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο στα ηλεκτρονικά (Κομπιούτερ, κινητά, τηλεόραση, μετασχηματιστές ηλεκτρικού ρεύματος, δορυφόρους), περιμένουμε και τους εξωγήινους να μας εμφανιστούν, μας λένε και κάτι για ημερολόγια των Μάγιας πως θα αρχίσει μια νέα εποχή. Τελικά θα περάσουμε τρέλα το 2012 με 2013!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: