Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Επίθεση στην Ε. Πορτάλιου / Αλαβάνο





Σημ.axinosp:Ξύπνησαν οι Αριστεροί του Κολωνακίου και μιλάνε για φασίστες στον Αγ.Πανελεήμονα που τα βάζουν με τους λαθρομετανάστες. Φυσικά ακόμα δεν μας λένε γιατί, οι κάτοικοι μιας αμιγούς εργατικής συνοικίας έγιναν αυτοί που είναι σήμερα και ποιοι τους έφτασαν σε αυτό το σημείο. Αγ. Παντελεήμονας-Κάτω Πατήσια εκεί που την δεκαετία του 80 κυριαρχούσε η αριστερά τώρα το προλεταριάτο τους έχει γυρίσει την πλάτη, εκεί που το 80-90 ήταν μια φτωχική αλλά ήσυχη περιοχή με τους μεροκαματιάρηδες να παλεύουν να βγάλουν το μεροκάματο στις φάμπρικες, τώρα η περιοχή έχει γίνει γκέτο ψυχών Ελλήνων και ξένων και η εγκληματικότητα έχει πάει στα ουράνια.
Οι γραφειοκράτες της Αριστεράς έχουν το θράσος να μιλάνε για πρόσφυγες, όταν όλοι ξέρουμε μαζί και οι λεβέντες του ΣΥΝ-ΚΚΕ ότι λαθρομετανάστες είναι η φτηνή εφεδρεία του Καπιταλισμού όταν οι προλετάριοι με τους αγώνες τους έχουν γίνει πολλοί ακριβοί για τα κοστολόγια των Βιομηχάνων. Την δεκαετία του 90 με το άνοιγμα των συνόρων η Αριστερά δεν απαίτησε ίσα μεροκάματα και εργατικά δικαιώματα των μεταναστών με τους Έλληνες από την στιγμή που αυτοί πατούσαν το πόδι τους στο Ελληνικό έδαφος. Την έκαναν γαργάρα γιατί έτσι απαιτούσε η Καπιταλιστική ανάπτυξη, με τους μετανάστες να δουλεύουν στα χωράφια και τους Έλληνες να παρακαλούν για μια θέση στο Δημόσιο.
Τώρα μπορείτε να πάρετε τα αρχίδια μου και να λουστείτε τις επιλογές σας.
Κάποτε τους υποψήφιους της Αριστεράς την δεκαετία του 60 έτρεχε ο λαός να τους προστατεύσει από την αστυνομία στις προεκλογικές τους περιοδείες, τώρα τρέχει η αστυνομία να προστατεύσει τους υποψήφιους της Αριστεράς, από το λαό, τα συγχαρητήρια μου με την μαλακία που σας δέρνει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: