Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ασφαλίτες μπάτσοι κουκουλοφόροι











ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ…
Ασφαλίτες παραβίασαν το Πανεπιστημιακό άσυλο στα προπύλαια και συνέλαβαν διαδηλωτές. Συμμορίες κουκουλοφόρων της ασφάλειας επελαύνουν στην Αθήνα. Ανάμεσα τους πολλές γυναίκες. Στα προπύλαια συλλαμβάνεται ο νεαρός με το ασπρόμαυρο τζακετ. Του περνούν χειροπέδες και τον πάνε στα ΜΑΤ. Κόσμος ορμάει στους ασφαλίτες. Όσους τραβούν φωτογραφίες τους βρίζουν χυδαία και τους απειλούν.

«Θα σε γαμησω μωρη καργιόλα» ουρλιάζει μια ασφαλίτισσα στη γυναίκα που τραβά με το κινητό της. «Κατέβασε το κινητό μωρη θα σε γαμήσουμε» προσθέτει άλλος ξεκουκουλοτος ασφαλίτης ο οποιος προσπαθεί να τρομοκρατήσει τον κόσμο. «Μην τραβάτε ρε απαγορεύεται. Θα σας συλλάβουμε»

Τα μπουλούκια τρων ασφαλιτών λύνουν και δίνουν. Σαν συμμορία δρουν. Όλοι μαζί λυσσασμένα πέφτουν σε όποιο συλλαμβάνουν. Ακολουθούν τα ΜΑΤ .

Στην Ακαδημίας η κατάσταση είναι τραγική. Μπουλουκια κουκουλωμένων και ξεκουκουλωτων καλωδιωμένοι με χανς φρι στα αυτιά… παραταγμένοι παντού. ΟΗ συμμορία της Δίας και της Δέλτα. Λίγη ώρα πριν έχουν χτύπησε κόσμο στο Σύνταγμα. Έχουν ποδοπατήσει κυριολεκτικά διαδηλωτή τον όποιο αφού πρώτα έχουν χτυπήσει με γκλοπ στην συνέχεια τον πατανε με τα μηχανάκια τους.

Μαρτυρία: « Είμαστε στην Ακαδημίας στον πεζόδρομο μεταξύ πανεπιστημίου και ακαδημίας Αθηνών. Στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας τύπος με γουόκι τοκι φωνάζει : «Τώρα. Τώρα προχωράτε κάνουμε συλλήψεις στο Πανεπιστήμιο ΤΩΡΑ» . Ορμάει ομάδα κουκουλοφόρων μπάτσων παραβιάζει το άσυλο και πιάνουν ένα νεαρό.

Μια ‘’πολίτης’’ με κουκούλα, βγάζει χειροπέδες!!!!!!!!!!!!!

Ορμάει κόσμος και φωνάζει : «Τι κάνετε ρε! Γιατί τον πιάνετε! Φοράτε πολιτικά!» Και υπαντούν: «είμαστε της ασφάλειας. Κάνουμε την δουλειά μας. Μακριά μας εμποδίζετε θα σας προσαγάγουμε» Σπρώχνουν όποιον βρουν . Κάποιοι βγάζουν τις κουκούλες και απειλούν. Ο κόσμος τους φωνάζει: «είστε παρακράτος» Και απαντούν : πλησιάζει ο Αρχηγός τους και λέει: « Είμαστε αστυνομικοί της Ασφάλειας. Είμαι ο υπεύθυνος αυτής της ομαδας. όλοι είναι αστυνομικοί και μας παρεμποδίζετε. Σταματήστε να τραβάτε φωτογραφίες διότι παραβιάζετε τα προσωπικά μας δεδομένη. Θα σας προσαγάγουμε. Οι ασφαλίτες ζητούν προστασία (!!!!!!) από τα ΜΑΤ (!!!!!!). Τραβάνε έναν νεαρό που τους φωνάζει ότι είναι παρακράτος και του λένε: «Κάτσε εδώ ρε μαλάκα. Έχεις γυναίκα, παιδιά διότι θα αργήσουν να σε δούν.» Μια κυρία κάποιας ηλικίας πλησιάζει και φωνάζει. Της λένε: «Φύγε γιατί θα πιάσουμε και εσένα» Το παρακράτος του ΜΠατσοκ σε δραση… Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας.. φασίστες.

Υ.Γ (1) Για τη σύλληψη του νεαρού στα προπύλαια υπάρχουν φωτογραφίες και μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν. Ήδη από την Πρωτώ στιγμή και μόλις ο συλληφθέντες μας φώναξε το όνομα του ειδοποιηθήκαν δικηγόροι.

Υ.Γ (2) ανεπίσημη πρόχειρη καταμέτρηση συλληφθέντων: (αναφέρεται ότι συνελήφθησαν 13 διαδηλωτές)

4-5 διαδηλωτες στο Σύνταγμα και ένα σοβαρά χτυπημένος.

4 Διαδηλωτές στη Βουλή προς Πανεπιστημίου.

1 τουλαχιστον σύλληψη στα προπύλαιο.

4 συλλήψεις στο κατέβασα της πόρευα προς το Πολυτεχνείο.

Θα επακολουθήσουν και άλλες φωτο…

κόκκινοι αντι-ρεπόρτερ
Indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: