Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ξεχάστε το 10% ανεργία, η πραγματική απώλεια θέσεων εργασίας σε αριθμούς στην Αμερική, είναι 54%

Μετάφραση:axinosp
Ο αριθμός των Αμερικανών που ανέφεραν ότι οι ίδιοι ή κάποιο μέλος της οικογένεια τους έχουν μείνει άνεργοι και ψάχνουν για δουλειά κατά το προηγούμενο έτος αυξήθηκε κατακόρυφα επί του παρόντος, φτάνοντας το 54%, σε σύγκριση με το 42% τον περασμένο Οκτώβριο και 39% το Φεβρουάριο του 2009.

Οι άνθρωποι βιώνουν αλλαγή εργασίας και οικονομικό στρες σε παρόμοιο ή σε ελαφρά υψηλότερα επίπεδο από τον Φεβρουάριο του 2009. Περίπου ένας στους πέντε (21%) δηλώνουν ότι έχει χάσει τη δουλειά του ή έχει απολυθεί, ενώ το 15% λένε ότι αναγκάστηκαν να δεχτούν μείωση ωρών εργασίας ή να λάβουν περικοπές στους μισθούς .

Εκτός από τα θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, περίπου το ένα τέταρτο (26%) δηλώνουν ότι είχαν πρόβλημα να κάνει χρήση, ή να πληρώσουν για ιατρική περίθαλψη για τους ίδιους ή την οικογένειά τους, ενώ το 24% δηλώνουν ότι είχαν προβλήματα που έχουν να κάνουν με το ενοίκιο ή την πληρωμή των δανείων τους . Συνολικά, το 70% των Αμερικανών δηλώνουν ότι έχουν αντιμετωπίσει ένα ή περισσότερα προβλήματα με την εργασία τους ή τα οικονομικά τους, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, έναντι 59% τον Φεβρουάριο του 2009.

Επιπλέον, οι ανησυχίες αυτές δεν παρουσιάζουν κανένα σημάδι χαλάρωσης στο μέλλον, το 25% των ατόμων που απασχολούνται αυτή τη στιγμή θα λέγαμε ότι είναι πολύ ή αρκετά πιθανό ότι ενδέχεται να κληθεί να αποδεχθεί περικοπή του μισθού του , το 24% λέει ότι είναι τουλάχιστον πιθανό ότι μπορεί να απολυθεί. Συγκρίσιμες αναλογίες, λένε ότι είναι πολύ ή αρκετά πιθανό η υγειονομική περίθαλψη (23%) ή οι συνταξιοδοτικές παροχές (22%) να μειωθούν ή να σταματήσουν από τον εργοδότη τους. Αυτά τα επίπεδα ανησυχίας είναι παρόμοια με εκείνα του Φεβρουαρίου του 2009.
Job Problems Cut a Wide Swath

Δεν υπάρχουν σχόλια: