Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Αυξήθηκαν κατά 48% τα κέρδη της Deutsche Bank

Αύξηση 48% στα κέρδη α΄ τριμήνου ανακοίνωσε χθες η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα Deutsche Bank, καθώς τα κέρδη ρεκόρ της μονάδας επενδυτικής τραπεζικής κατάφεραν να αντισταθμίσουν τις ζημίες του τμήματος διαχείρισης ενεργητικών. Τα καθαρά κέρδη ενισχύθηκαν στα 1,76 δισ. ευρώ, από τα 1,19 δισ. ευρώ του α΄ τριμήνου 2009, ξεπερνώντας έτσι κατά πολύ τις εκτιμήσεις των αναλυτών του Bloomberg για κέρδη 1,33 δισ. ευρώ. «Καταφέραμε να παραγάγουμε τα συγκεκριμένα εξαιρετικά αποτελέσματα, παρά τη σημαντική περικοπή των αγοραπωλησιών για ίδιον όφελος, αλλά και τη δραστική μείωση των θέσεων κινδύνου από το ξέσπασμα της κρίσης», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Γιόζεφ Ακερμαν. «Τα εξαιρετικά κέρδη οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά στο τμήμα επενδυτικής τραπεζικής και η επανάληψή τους και φέτος δεν φαίνεται να είναι δυνατή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναλυτής της Landesbank Baden-Wuerttemberg Ολαφ Κάιζερ. Τα προ φόρων κέρδη του εταιρικού και επενδυτικού τμήματος της τράπεζας ενισχύθηκαν κατά 75%, στο επίπεδο ρεκόρ των 2,71 δισ. δολαρίων, χάρη στο υψηλότερο επίπεδο πωλήσεων και συναλλαγών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Deutsche Bank. «Πάνω από το 90% των κερδών τριμήνου της τράπεζας προήλθε από τα συγκεκριμένα τμήματα, γεγονός που δείχνει το πόσο ευάλωτη είναι η Deutsche Bank στις πρόσφατες συζητήσεις για τις μελλοντικές μεταρρυθμίσεις του κλάδου της επενδυτικής τραπεζικής», τονίζει ο αναλυτής της Helvea Πίτερ Θορν.

Στον αντίποδα, η μονάδα διαχείρισης κεφαλαίων (asset and wealth management) της τράπεζας κατέγραψε προ φόρων ζημίες ύψους 5 εκατ. ευρώ λόγω των εξόδων ενσωμάτωσης του ομίλου Sal. Oppenheim Group στην τράπεζα, αλλά και των εξόδων συνταξιοδότησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετοχή της Deutsche Bank έχει σημειώσει φέτος ανοδική πορεία 9,4% στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, σε σχέση με την ενίσχυση 0,1% του δείκτη 52 ευρωπαϊκών τραπεζών του Bloomberg. Η χρηματιστηριακή αξία της τράπεζας διαμορφώνεται πλέον στα 33,6 δισ. ευρώ.
Καθημερινή
Σημ.axinosp:Nα ποιοί τζογάρισαν με την χρεοκοπία της Ελλάδας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: