Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αντ. Σαμαράς: Ούτε καν επιλογή η αναδιάρθρωση του χρέους

«Η αναδιάρθρωση του χρέους δεν μπορεί να αποτελέσει καν επιλογή», τόνισε από τη Ρόδο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στη σχετική φημολογία.

«Ως εκ τούτου σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει τέτοιες ανεύθυνες φήμες να δημιουργούν ψυχολογία πανικού», πρόσθεσε.

Μιλώντας στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της ΝΔ στη Ρόδο, ο κ. Σαμαράς εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η Ελλάδα δεν θα βουλιάξει». «Το πολιτικό σύστημα των τελευταίων 30 ετών βούλιαξε. Αλλά η Ελλάδα δεν θα βουλιάξει. Και όλοι μας θα βάλουμε πλάτη για να μην βουλιάξει η Ελλάδα! Σύντομα θα σταθεί στα πόδια της και θα βρει το βηματισμό της», υπογράμμισε..........
http://athenstock.blogspot.com
Σημ.axinosp:Τι λέει ρε ο μαλακοπίτουρας ο Σαμαράς. Εδώ η Ντόϊτσε Μπάνκ σκέφτετε να μας χαρίσει το υπόλοιπο χρέος και μεις θα πούμε, αν λέει αλήθεια , οχι. Ρε βαράτε τον. Άλλο ένα γατόνι της Πολιτικής μετά τον GAP μας βρήκε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: