Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Μέρκελ: Μόνο εγγυήσεις στην Ελλάδα μέσω της ΚfW - Τι σχεδιάζουν οι ευρωπαϊκές χώρες

Μόνο εγγυήσεις - και όχι ρευστό - μέσω της ΚfW θα παράσχει στην Ελλάδα η Γερμανία, σύμφωνα με δηλώσεις της Α. Μέρκελ.
Τα μέτρα λιτότητας που έλαβε η Ελλάδα πρέπει να είναι αξιόπιστα, σημείωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος τονίζοντας ότι δεν είναι εφικτό από τώρα να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του σκοπού του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας. Η σταθερότητα της Ευρωζώνης είναι αυτό που προέχει, επισήμανε.
Εν τω μεταξύ, στο διάστημα 3 - 6 Μαΐου υπολογίζει η Γαλλίδα υπουργός Κ. Λαγκάρντ την έγκριση της συνεισφοράς της Γαλλίας στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας. "Η αναθεώρηση του ελλείμματος της Ελλάδας δεν θα έχει επίδραση στο μηχανισμό στήριξης", δήλωσε μεταξύ άλλων η Λαγκάρντ.
Το ποσό που αναλογεί στην Ισπανία στο πλαίσιο του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας είναι έτοιμο για εκταμίευση, σημείωσε η αντιπρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης.
Την επόμενη Παρασκευή εγκρίνεται το ισπανικό μερίδιο στο πακέτο βοήθειας της Ελλάδας, αναφέρουν άλλες ισπανικές πηγές.
Το κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου εγκρίνει τη βοήθεια προς την Ελλάδα, τόνισε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της χώρας.
Ο μηχανισμός στήριξης της Ελλάδας πρέπει να καθησυχάσει τις αγορές, δήλωσε ο Nowothy, μέλος της ΕΚΤ, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα, ενώ εντός των επόμενων εβδομάδων τα χρήματα για τη βοήθεια της Ελλάδας θα είναι διαθέσιμα.
bankingnews
Σημ.axinosp:Οπως γράψαμε και χτες  ένα αρχίδι θα πάρουμε για βοήθεια από την ΕΕ. Η Ισπανία και το Λουξεμβούργο μάλλον θα πουν το ναί και οι Γάλλοι κοιτάνε δεξιά αριστερά να δουν προς τα που κλείνει η ζυγαριά για να αποφασίσουν, οι υπόλοιποι εταίροι μας γράφουν κανονικά. Το ΔΝΤ μας απομένει και μετά μια θηλειά στο λαιμό μας για να κρεμαστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: