Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Σκύλιασε το ΔΝΤ Αζόρ, μη μασάς!


Εκστρατεία για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο θέμα της καθαριότητας ξεκίνησε ο Δήμος Αθηναίων και ζητά από τους ιδιοκτήτες σκύλων να μαζεύουν τα περιττώματα των κατοικίδιών τους και να τα βάζουν σε σακούλες, τις οποίες θα μπορούν να βρουν σε ειδικά κουτιά που έχουν τοποθετηθεί σε 400 σημεία της πόλης. Η καμπάνια έχει τον ευρηματικό τίτλο «Του Αζόρ τη σκατούλα να τη βάλεις στη σακούλα» και φιλοδοξία του δήμου είναι να συγκεντρωθούν εξακόσιοι τόνοι σκατά που θα προωθηθούν ως βοήθεια στις χώρες του Τρίτου Κόσμου ή θα χρησιμοποιηθούν ως ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η εκστρατεία του δήμου ξεκίνησε μετά από εντολή του επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη χώρα μας, του Δανού Πολ Ματίας Ντελικάτεσεν, ο οποίος πάτησε την κουράδα ενός σκύλου στην πλατεία Συντάγματος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν τα Prada του αλλά και η μοκέτα του υπουργείου Οικονομικών. Αρκετοί Αθηναίοι αντιτίθενται στο νέο σκληρό μέτρο που προσπαθεί να μας επιβάλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και διαφωνούν με την καμπάνια του δήμου, υποστηρίζοντας πως τα περιττώματα των σκύλων αποτελούν πρώτης τάξεως κοπριά για τα δέντρα και τα λουλούδια της Αθήνας, ενώ παράλληλα δίνουν ένα γιορτινό χρώμα στα μουντά πεζοδρόμια και τις άχρωμες πλατείες της πόλης. Δεν είναι λίγοι και αυτοί που αντιτίθενται στην καμπάνια του δήμου επειδή πιστεύουν πως το να πατάς σκατά σημαίνει πως θα πάρεις λεφτά· πολλοί μάλιστα τα πατάνε επίτηδες, για να γίνουν δισεκατομμυριούχοι. Ο κ. Κακλαμάνης διαφώνησε και υποστήριξε πως -όσο καιρό η χώρα μας θα είναι υπό την επιτήρηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου- κανείς δεν πρόκειται να πάρει λεφτά, ακόμα κι αν πατήσει τα σκατά όλων των σκύλων της Αθήνας. Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τις γάτες -που σκάβουν και θάβουν τις ακαθαρσίες τους- και κάλεσε τους σκύλους να τις μιμηθούν. Η επόμενη καμπάνια του δήμου για την καθαριότητα θα αφορά τις κουτσουλιές, τα ποντικοκούραδα και τα περιττώματα των μεταναστών.
http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: