Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Διαβεβαίωση Μέρκελ ότι θα μας δανείσει

 ..Με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ μίλησε χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά τις δηλώσεις της με τις οποίες έθετε ως προϋπόθεση για την παροχή βοήθειας στην Ελλάδα την ανακοίνωση συγκεκριμένου προγράμματος λιτότητας και νέων αυστηρών μέτρων, όχι μόνο για ένα αλλά για αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου μεταξύ άλλων εξήγησε στην κ. Μέρκελ τα μέτρα που μέχρι σήμερα έχει λάβει και εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση αλλά και τη γενικότερη κατάσταση σε σχέση με τον δανεισμό της χώρας. Η Γερμανίδα κ. Μέρκελ, μας είπαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, τον διαβεβαίωσε ότι η Γερμανία δεν θα απέχει από τον δανεισμό, θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στον κατάλληλο χρόνο και θα τηρήσει όσα συμφωνήθηκαν στη σύνοδο κορυφής της 25ης Μαρτίου.

Κατόπιν τούτου η κυβέρνηση θεωρεί ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον επικείμενο δανεισμό και τα χρήματα που ζητάει η χώρα από τον μηχανισμό στήριξης θα έρθουν εγκαίρως τόσο από τις χώρες της Ευρωζώνης όσο και από το ΔΝΤ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής χθες πάντως δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να επιστρέψει στις αγορές με λογικά επιτόκια, όμως επειδή τούτη τη χρονική περίοδο αυτό δεν κατέστη δυνατόν, προσφεύγει στον μηχανισμό γιατί δεν θέλει να υποθηκεύσει το μέλλον του λαού.
Π. ΣΩΚΟΣ
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=155729
Σημ.axinosp:Τι λέτε να είπε ο GAP στην Μέρκελ που λίγο μετά με τρεμάμενη φωνή είπε το ναι, "Θα μας δανείσεις γαμώ το κέρατό σου η θα σου την  κάνω την Ευρωζώνη Κούγκι, λέγε και μας έπρηξες τα αρχίδια !!"
Βέβαια αυτά περίπου λέει η κυβερνητική προπαγάνδα και σε λίγες μέρες, θα δούμε αν πράγματι υπάρχει και στα λεφτά στήριξη αλλιώς........

Δεν υπάρχουν σχόλια: