Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

«Ταπείνωση Παπανδρέου»

«Ταπείνωση Παπανδρέου, αποδέχεται τους όρους του ΔΝΤ. Ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε την αποτυχία»

Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου των Financial Times αμέσως μετά την απόφαση για προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης.

Οι ξένοι βλέπουν ότι η κυβέρνηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο εξαιτίας της πολιτικής των τελευταίων μηνών και αναγκάστηκε να προσφύγει στο ΔΝΤ όπου και θα υποστεί τις συνέπειες. Πρόκειται για μια στροφή των διεθνών ΜΜΕ στο πώς βλέπουν τον Γ. Παπανδρέου, χωρίς πάντως, αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν και πονηρούς σκοπούς. Για παράδειγμα είναι γνωστό ότι οι FT εξυπηρετούν όσο μπορούν τις αδηφάγες αγορές ενώ είναι ταυτισμένοι μετά συμφέροντα του αγγλοσαξωνικού μοντέλου οικονομικής πολιτικής.

Αλλά από την άλλη, πρόκειται για ένα άρθρο που απηχεί τις απόψεις και μεγάλου μέρους του ελληνικού πληθυσμού. Παλινωδίες, καθυστερήσεις και ατολμία αλλά και… τζάμπα μαγκιά όταν λέγαμε ότι θα στηριχθούμε στα πόδια μας, μας έφεραν στο σημερινό αδιέξοδο.
http://www.antinews.gr/?p=42139Σημ.axinosp:Είπαν τέτοιο πράγμα οι Financial Times δεν το πιστεύω, γιατί τα δικά μας αδεύσμευτα και αντικειμενικά (!!) κανάλια και εφημερίδες τσιμουδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: