Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Διακοπές για όλους!


Μεγάλα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλοί Έλληνες και είναι βέβαιο πως οι περισσότεροι συμπατριώτες μας δεν θα κάνουν φέτος διακοπές. Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος να κάνετε όλοι διακοπές στα πιο όμορφα νησιά και στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, σχεδόν τζάμπα:

Οι διακοπές στα ελληνικά νησιά είναι πανάκριβες. Γιατί είναι πανάκριβες; Επειδή υπάρχουν οι ξένοι τουρίστες. Αν έλειπαν οι ξένοι τουρίστες, οι διακοπές θα ήταν πάμφθηνες. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως πρέπει να ξεφορτωθούμε τους τουρίστες.

Τον δρόμο τον έδειξε το ΠΑΜΕ. Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ απέκλεισαν ένα κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Πειραιά, ταλαιπώρησαν τους τουρίστες, καθυστέρησαν τον απόπλου του πλοίου και η πλοιοκτήτρια εταιρία προτίθεται να διακόψει τις κρουαζιέρες της στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να μιμηθούμε τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και να κάνουμε δύσκολη τη ζωή όποιου τουρίστα βλέπουμε μπροστά μας. Μπορούμε να πετάμε πέτρες στους τουρίστες, να τους μπουγελώνουμε, να τους πλακώνουμε στο ξύλο ή να την βγάζουμε έξω και να την παίζουμε μπροστά τους. Μπορούμε να τους πουλάμε και μπαγιάτικα φαγητά ή να τους κλέβουμε στο λογαριασμό, αλλά αυτά τα κάνουμε ούτως ή άλλως.

Οι ξένες εφημερίδες θα αρχίσουν να γράφουν ολόκληρα κατεβατά για την ανάρμοστη και εχθρική συμπεριφορά των Ελλήνων προς τους τουρίστες και θα προτρέπουν τους αναγνώστες τους να αποφεύγουν την Ελλάδα.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι ακυρώσεις να πέφτουν βροχή και τα ελληνικά νησιά να είναι άδεια. Οι ξενοδόχοι θα εκλιπαρούν τους Έλληνες να πάνε διακοπές και θα σας περιμένουν στο λιμάνι για να σας προϋπαντήσουν. Μπουνίδια θα παίζουν μεταξύ τους και θα ρίχνουν συνέχεια τις τιμές για να σας δελεάσουν, οπότε θα μείνετε στη βασιλική σουίτα του Elounda Beach με τρία ευρώ την ημέρα. Θα μείνετε ένα μήνα και θα σας έρθει πιο φτηνά κι από το σπίτι σας.

«Και το οικονομικό πλήγμα που θα δεχτεί η χώρα από την απουσία τουριστών;», θα ρωτήσουν κάποιοι. Καλά, βρε ζώα, εδώ σας έκοψαν τους μισθούς, σας έχουν πάρει τα σώβρακα, υπάρχει πιθανότητα να μην κάνετε διακοπές τα επόμενα δέκα χρόνια και σας πήρε τώρα ο πόνος για το οικονομικό πλήγμα από την έλλειψη τουριστών; Εφοπλιστές είστε ή ξενοδόχοι;

Ωραία, μην διώχνετε τους τουρίστες. Καθίστε όλο το καλοκαίρι να βράζετε μέσα στο δυάρι και κάθε βράδυ να βλέπετε τις ειδήσεις του Star με τα καλλίγραμμα μοντέλα και τους κοσμικούς να χορεύουν στα μπαρ της Μυκόνου μέχρι τελικής πτώσεως. Με τα δικά σας λεφτά διασκεδάζουν.

http://pitsirikos.net

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Από τις μεγαλύτερες μπούρδες που διάβασα τελευταίως είναι αυτό το άρθρο του Πιτσιρίκου. Ο ίδιος μπορεί να ζει σε άγνοια, όμως εμείς καλό είναι να θυμόμαστε ότι ο τουρισμός είναι, είτε μας αρέσει είτε όχι, η βαρειά βιομηχανία της χώρας μας. Δεν χρειάζεται να είσαι εφοπλιστής ή ξενοδόχος για να σε νοιάζει: μπορεί να είσαι πχ εργάτης σε μία από τις ελάχιστες βιοτεχνίες που μας έχουν απομείνει και που ράβουν χιλιάδες σεντόνια και πετσέτες κάθε χρόνο για τα καταλύματα που φιλοξενούν τους κατάπτυστους τουρίστες. Για να μην μακρυγορώ, είναι τόσο μεγάλη η λίστα των επαγγελμάτων που εξαρτώνται από τον τουρισμό, που χρειάζεται άλλο άρθρο για να τα καταγράψω. Να θυμίσω επίσης ότι τα δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις είναι εξωπραγματικά σε κάποιες περιπτώσεις, είναι επίσης άδικα διότι τσεπώνονται μεγάλα ποσά εξ αυτών από τους δημάρχους (κ.ά.), όμως όλο και κάτι φτιάχνουν για να τα δικαιολογήσουν, οπότε κοντά στο βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα. Ας αφήσουμε λοιπόν τις μαγκιές με τους χαζοτουρίστες (που δεν είναι υπεύθυνοι για τα μέτρα που πέρασαν), κι ας κοιτάξουμε να κάνουμε κάτι πιο εποικοδομητικό όπως να κλείσουμε το δρόμο στον Γιωργάκη (ο οποίος, όσο κυκλοφορεί ελεύθερος, θα μας στερεί δικαιώματα)...