Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Βρετανία: Ανάγκη σκληρών μέτρων για το έλλειμμα

Η επόμενη βρετανική κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει τις αποδοχές στο Δημόσιο, να παγώσει τα επιδόματα, να μειώσει τις θέσεις εργασίας, να καταργήσει κάποιες επιπλέον αμοιβές και να μειώσει τις δαπάνες για προγράμματα όπως η κατασκευή νέων σχολικών κτιρίων και έργων συντήρησης του οδικού δικτύου, σύμφωνα με ανάλυση των "Financial Times".

Πακέτα ανάλογων μέτρων εξετάζονται ήδη στο υπουργείο Οικονομικών και πιθανώς να υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω αυξήσεις φόρων προκειμένου να μειωθεί το έλλειμμα έως το 2014, κάτι για το οποίο όλοι οι υποψήφιο συμφωνούν.

Η μείωση των δαπανών είναι τόσο δύσκολη ώστε αρκετοί πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο νέος υπουργός Οικονομίας θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο νέων αυξήσεων σε φόρους.

Χωρίς αύξηση φόρων τουλάχιστον κατά 5% εντός των επόμενων ετών είναι δύσκολο να υπάρξει σημαντική μείωση του δανεισμού.

Οι οικονομολόγοι θεωρούν ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει κάθετα το κόστος του συστήματος κοινωνικών επιδομάτων αλλά και δαπάνες που τα ίδια τα κόμματα έχουν θέσει ως μη ύψιστης προτεραιότητας. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι τομείς που θεωρούνται ζωτικοί. "Εάν μειώσεις κατά 25% τις αμυντικές δαπάνες, τότε δεν πρόκειται να σου… μείνει στρατός", τονίζει ένας αξιωματούχους.

Βάσει εκτίμησης των "F.T.", η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να μειώσει από 30 έως 40 δισ. στερλίνες τις πραγματικές δαπάνες. Οι "F.T." πραγματοποίησαν μία μέτρηση για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συμβεί αυτό.
Ιδού τα αποτελέσματα: μείωση 5% των μισθών στο Δημόσιο, "πάγωμα" των επιδομάτων για ένα έτος, χαλάρωση των επιδομάτων για τα παιδιά, κατάργηση του βοηθήματος για αγορά καυσίμων θέρμανσης τον χειμώνα, μείωση του αριθμού των φυλακισμένων κατά 25%, διακοπή κατασκευής του ενός από τα δύο αεροπλανοφόρα που ετοιμάζονται, διακοπή κατασκευής νέων σχολικών κτιρίων, μείωση χρηματοδότησης προς την Ουαλία και τη Σκοτία κατά 10%.

ΠΗΓΗ: FT.com 
Σημ.axinosp:Πουθενά φυσικά δεν είδα στο άρθρο, για αύξηση της φορολογίας των Τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων. Σε λίγο θα βλέπουμε την κατάρρευση της Αγγλίας και θα λέμε πως βρε παιδάκι μου, αφού τύπωνε η Τράπεζα της Αγγλίας ιδιοκτησίας Ρότσιλντ ένα σκασμό λεφτά με την ποσοτική χαλάρωση που έκανε της λίρας , περίεργα πράγματα ...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: