Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Θιβετιανοί μοναχοί με ενόραση βλέπουν εξωγήινες δυνάμεις να σώζουν τον πλανήτη από την αυτοκαταστροφή το 2012

Πηγή:India Daily
26 Δεκεμβρίου 2004
Μετάφραση:axinosp
Η ενόραση δεν είναι κάτι νέο στα Θιβετιανά μοναστήρια. Για χιλιάδες χρόνια η ενόραση σαν μέσο με άλλες πνευματικές δραστηριότητες έχουν κυριαρχήσει στον πολιτισμό του Θιβέτ. Αυτό που ορισμένοι Ινδοί τουρίστες ήρθαν να μάθουν από μερικά μοναστήρια του Θιβέτ που βρίσκονται υπό κινεζική κυριαρχία είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και συναρπαστικό.

Σύμφωνα με αυτούς τους τουρίστες οι εκ του μακρόθεν οραματιστές βλέπουν τις παγκόσμιες υπερδυνάμεις σε πορεία αυτοκαταστροφής. Μπορούν επίσης να δουν ότι ο κόσμος δεν θα καταστραφεί. Από τώρα μέχρι το 2012 οι Παγκόσμιες Υπερδυνάμεις θα εξακολουθήσουν να συμμετέχουν σε περιφερειακούς πολέμους. Η τρομοκρατία και ο μυστικός πόλεμος θα είναι το κύριο πρόβλημα. Στον κόσμο της πολιτικής θα συμβεί κάτι μέσα στο 2010. Εκείνη την εποχή οι παγκόσμιες υπερδυνάμεις θα απειλήσουν να καταστρέψουν η μία την άλλη.

Μεταξύ 2010 και 2012, ολόκληρος ο κόσμος θα πολωθεί και θα προετοιμαστεί για την τελική ημέρα της καταστροφής. Σοβαροί πολιτικοί ελιγμοί και διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν με μικρή σχετική πρόοδο.

Το 2012, ο κόσμος θα αρχίσει να βυθίζεται σε ένα συνολικό καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο.

Και εκείνη τη φορά κάτι αξιοσημείωτο θα συμβεί, λέει, ο βουδιστής μοναχός του Θιβέτ. Υπερφυσικές θεϊκές δυνάμεις θα επέμβουν. Το πεπρωμένο του κόσμου δεν είναι η αυτοκαταστροφή αυτή τη στιγμή.

Η Επιστημονική ερμηνεία που δίνουν οι μοναχοί καθιστά προφανές ότι οι εξωγήινες δυνάμεις μας παρακολουθούν σε κάθε βήμα της ζωής μας. Θα παρέμβουν το 2012 για να σώσουν τον κόσμο από την αυτοκαταστροφή

Όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες θεάσεις UFO στην Ινδία και την Κίνα, ο μοναχός χαμογέλασε και είπε ότι η θεϊκές δυνάμεις, μας παρακολουθούν όλους. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί και δεν θα επιτρέπεται να αλλάξει το μέλλον της σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Κάθε ανθρώπινο ον και οι τρέχουσες πράξεις του στη ζωή που ονομάζονται Κάρμα μπορεί να αλλάξει τη μελλοντική του ζωή σε κάποιο βαθμό, αλλά η αλλαγή του πεπρωμένου, σε τόσο μεγάλο βαθμό, δεν επιτρέπεται σε αυτή τη μεγάλη έκταση.

Οι μοναχοί ανέφεραν επίσης ότι μετά το 2012 ο σημερινός πολιτισμό μας, θα καταλάβει ότι το τελευταίο σύνορο της επιστήμης και της τεχνολογίας, είναι στην περιοχή της πνευματικότητας και όχι στην υλιστική Φυσική και τη Χημεία. Πέρα από το 2012, οι τεχνολογίες θα πάρουν μια διαφορετική κατεύθυνση. Οι άνθρωποι θα μάθουν την ουσία της πνευματικότητας, τη σχέση μεταξύ σώματος και ψυχής, τη μετενσάρκωση και το γεγονός ότι είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας και ότι όλοι είμαστε μέρος του Θεού.

Στην Ινδία και την Κίνα οι θεάσεις UFO έχουν αυξηθεί σε πολλές περιπτώσεις. Πολλοί λένε ότι η Κινεζική και η Ινδική Κυβέρνηση έχει έρθει σε επαφή με τους εξωγήινους.
Στην σημερινή εποχή οι περισσότερες θεάσεις UFO έχουν παρατηρηθεί σε χώρες που έχουν αναπτύξει εγχώρια πυρηνική δυνατότητα.

Όταν ρωτήθηκαν αν οι εξωγήινοι θα εμφανιστούν στην πραγματικότητα το 2012, οι απαντήσεις που δίνουν οι εχόντες ενόραση είναι: θα αποκαλυφθούν κατά τέτοιο τρόπο που κανείς μας δεν θα φοβηθεί. Θα αποκαλυφθούν μόνο αν χρειαστεί. Όσο η επιστήμη και η τεχνολογία μας εξελίσσεται, είμαστε προορισμένοι να τους δούμε και να αλληλεπιδράσουμε μαζί τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Σύμφωνα με τον έχοντα ενόραση, η γη μας είναι ευλογημένη και έχει σωθεί επανειλημμένα από όλα τα είδη των κινδύνων όλο αυτόν τον καιρό που ούτε καν το γνωρίζουμε. Καθώς οι τεχνολογίες μας, προοδεύουν θα αντιληφθούμε πως οι εξωτερικές δυνάμεις μας έχουν σώσει.



Σημ.axinosp:Όταν ο Φιντέλ Κάστρο το καλοκαίρι του 2010 μιλούσε για "Σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν" και έλεγε συγκεκριμένα ότι" Ένας τέτοιος πόλεμος «θα είναι ο τελευταίος της προϊστορίας του είδους μας»", δεν ήξερα ότι είχε επαφές με Βουδιστές μοναχούς που έχουν ενοράσεις με εξωγήινους από το 2004 παρακαλώ, ή μήπως ήξερε κάτι όπως συνέχισε σε άλλη ομιλία τουΟρισμένοι είναι έτοιμοι για όλα, όπως το Ισραήλ. Άλλοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση που θέλουν να τους επιβάλουν, τον πιο φριχτό κόσμο που μπορεί να φανταστεί κανείς, αυτόν που θέλει να επιβάλλει η ομάδα των εκατομμυριούχων», πρόσθεσε ο Κάστρο.
Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο μήπως υπερβάλλει για την επικείμενη «καταστροφή», ο πατέρας της κουβανικής επανάστασης απάντησε: «Αποτελεί σχεδόν ντροπή να το λέτε αυτό. Όμως είναι σεβαστό οι άνθρωποι να ντρέπονται για την άγνοιά τους. Εάν ντρέπονται για την άγνοιά τους, τότε θα μάθουν. Και εφόσον μαθαίνουν, τότε υπάρχει ελπίδα». "
Για ποια άγνοια μιλούσε ο Φιντέλ και πως στα κομμάτια οι Βουδιστές μοναχοί ήξεραν και μιλούσαν το 2004 για πυρηνικό πόλεμο που πλησιάζει με τρομακτικά μεγάλη πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα το 2011 με 2012 , λόγω της παγκόσμιας κορύφωσης παραγωγής πετρελαίου (Peak oil);;
Γιατί ο Tod Brilliant του Post Carbon Institute με συχνή παρουσία άρθρων στο Εnergy Βulletin και στρατηγικός αναλυτής επιχειρήσεων που συχνά συνομιλεί με το CNN παρακαλάει τους εξωγήινους επιβαίνοντες Διαπλανητικού σκάφους να σώσουν την γη γιατί εμείς αδυνατούμε να το κάνουμε;;"CAN SPACE ALIENS SAVE THE WORLD? CALLING OCCUPANTS OF INTERPLANETARY CRAFT TO RESCUE OUR PLANET, AS WE SEEM INCAPABLE OF DOING SO OURSELVES DESPITE THE BEST INTENTIONS OF A VOCAL & DIVIDED MINORITY OF EARTH DWELLERS"
Τελικά οι εξωγήινοι πρέπει να ανακατευτούν και για ένα άλλο λόγο που λέγεται Nibiru!!
Νάτος πάλι αυτός ο ανύπαρκτος για την ΝΑΣΑ και για τα καθεστωτικά ΜΜΕ πλανήτης, αλλά υπαρκτός για το sky-map.org όπου όπως διαβάζουμε στο forum του ο λεγάμενος πλανήτης βλέπε και άλλη φωτογραφία του θα μας κάνει ένα πλανήτη κουλουβάχατα στις 17 Απριλίου του 2013 και όπως λέει ο αρθρογράφος, θα σταματήσει την περιστροφή της Γης για έξι μέρες, καθώς αυτός θα πλησιάζει τον πλανήτη μας προκαλώντας μια αναστροφή πόλων μούρλια με ότι σημαίνει αυτό σε σεισμούς, ηφαίστεια, τσουνάμι κλπ. κλπ.
Και αν έχουμε επιζήσει από τον Nibiru έρχεται η NASA και λέει ότι θα έχουμε εκτεταμένες Ηλιακές Καταιγίδες στα μέσα Μαΐου του 2013 που δεν θα αφήσουν κολυμπιθρόξυλο από Ηλεκτρονικά κυκλώματα (κινητά, κομπιούτερ, τηλεοράσεις, δορυφόροι κλπ.)
Τελικά όλοι συνωμοτούν εναντίον του GAP και δεν τον αφήνουν να πάει την Ελλάδα μπροστά ρε γαμώτο!!
Μετά από όλα αυτά ελπίζω η ζωή μας να έχει αλάξει και να γίνουμε ένα με την φύση γιατί πολλή παπάρα φάγαμε με τον Καπιταλισμό!!

1 σχόλιο:

BIANCA είπε...

ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΘΩΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
BIANCA