Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Γεώργιος Γκιόλβας ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ (κι όχι μόνον αυτός)

Θυμάστε το Γιώργο Γκιόλβα, τον εφευρέτη του συστήματος Nicopal ή Nico-Pal που (και καλά...) αφαιρεί τη νικοτίνη από τα τσιγάρα; Αυτόν ντε, που εξέλιξε για τη NASA το υπερόπλο που λέγεται Bevatron και με το οποίο η Ομάδα Έψιλον (για την οποία μας τα έχει πρήξει εδώ και χρόνια ο Χαρδαβέλλας από τις εκπομπές του) θα ξεκάνει Εβραίους, Τούρκους, Αλβανούς και γενικά ό,τι περπατάει, πετάει και κολυμπάει πέριξ των συνόρων μας; Αυτόν που είχε εξελίξει... "ηχητικά όπλα", μεταξύ αυτών το Artemis 30, εμπνευσμένα από τις σάλπιγγες τις Ιεριχούς;

Ε λοιπόν μάγκες, σας έχω νέα: ο τυπάς ήταν τρελός απατεώνας κι όσοι τον πιστεύουν είναι από ηλίθιοι μέχρι IQ ραδικιού, να μην πω πιο χαζοί κι απ'τις μολόχες. Γιατί;

Κατ'αρχάς, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με οπλικά συστήματα ή είχαν έστω και την παραμικρή εμπλοκή με την Πολεμική Αεροπορία, το αντιαεροπορικό Artemis 30 φέρει δυο αυτόματα πυροβόλα Mauser MK 30 Model F με διαμέτρημα 30 χιλιοστών και έχει βεληνεκές 8400 μέτρων. Δεν έχει ούτε διαστημική τεχνολογία επάνω ούτε τίποτα, πολλώ δε μάλλον ηχητικά όπλα και άλλες τέτοιες παπαριές. Ξέρω, ξέρω, χαλάω το παραμυθάκι, αλλά τι να κάνω που το ρημάδι δεν έχει δράκο;

Πάμε παρακάτω. Στο πιο διάσημο υπερόπλο που... σχεδίασε αυτός ο υπερτιτανοτεράστιος και σουπερτρανσδιαγαλαξιακός πρωτομάστορας των εξωγήινων Εψιλονικής προέλευσης υπερόπλων και klein mein (κλάιν μάιν - έτσι, να μιλάμε και λίγο τη γλώσσα του ινδάλματος των χρυσαύγουλων)... Το Bevatron για λογαριασμό της NASA, η οποία δεν είχε ικανούς επιστήμονες στη διάθεσή της και κάλεσε τον Γκιόλβα, ο οποίος μάλιστα υπήρξε και συνεργάτης του Αϊνστάιν (το ότι οι χρονολογίες δε συμπίπτουν είναι άλλο θέμα, αλλά ένας καλός εθνικιστής ποτέ δεν αφήνει την πραγματικότητα να του χαλάσει το παραμύθι). Σύμφωνα με το μύθο που καλλιέργησαν οι γνωστοί εψιλονιστές αρχιαπατεώνες και οι εψιλονισμένοι κρετίνοι που διαδίδουν ό,τι μαλακία τους πασάρει κανείς, αρκεί να είναι εντυπωσιακή και να έχει γερές δόσεις ανωτερότητας της ΕΛ-ληνικής φυλής, το Bevatron είναι ένα περιορισμένων σχετικά διαστάσεων υπερόπλο που μπορεί άνετα να τοποθετηθεί σε δορυφόρο και να εξαϋλώσει κάθε μαδαφούκα που θα βρεθεί στο διάβα της καταστροφικής του ακτίνας. Κάτι σαν το Wave Motion Gun από την παλιά γιαπωνέζικη σειρά anime Space Battleship Yamato (宇宙戦艦ヤマト Uchū Senkan Yamato) ή το υπεργαμάουα πυροβόλο σωματιδίων που είχε το SDF-1 Macross από την αντίστοιχη σειρά του 1982.

Αυτή η μυθολογία έθρεψε πολλά ασπόνδυλα μαλάκια τα τελευταία χρόνια, χάρη σε τρισμέγιστους υπέρλαμπρους φωστήρες της Ιστορίας και των Επιστημών εν γένει όπως ο Σπυράδωνης Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, αλλά και χάρη σε δημοσιογραφάρες όπως ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο Γιώργος Πάλμος, αλλά και η ό,τι να'ναι ομάδα του "Δαυλού". Μια βολτίτσα να κάνει κανείς από τα "ελληνοκεντρικά" (βλέπε κρυφοναζιστικά) ιντερνέτια και θα βρεθεί πολύ κοντά στο να πειστεί ότι υπάρχει μια υπερακρωσαπορρητομυστική αδερφότης Ελληναράδων σε απίστευτα υψηλά πόστα που, εντελώς κρυφά, πιο κρυφά κι από τον Batman ένα πράγμα, έχουν καταφέρει και έχουν φτιάξει βάσεις στη Σελήνη για να έρθουν τα αστρόπλοια των ΕΛ και να αποκαταστήσουν τη δόξα της ΕΛ φυλής και να τελειώνουμε με τους αλήτες τους δρακονιανούς (Εβραίους, Κινέζους και το λουρί της μάνας) που είναι πολύ κωλόπαιδα και δεν παίζανε το Δία όταν ήτανε μικρός και γι'αυτό θα ξανάρθει με τα υπερδιαστημόπλοιά του, των οποίων η τεχνολογία έρχεται κατευθείαν από την εποχή της κλασικής αρχαιότητας (μην το γελάτε, οι αρχαίοι είχαν επινοήσει και το laptop, σύμφωνα πάντα με τον τρισμέγιστο υπερδιδάσκαλο της Επιστήμης Δημοσθένη Λιακόπουλο), να τους κάνει όλους ντα.

Ωραία, καλά ειπώθηκαν όλες αυτές οι μαλακίες, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνουμε με τα παραμύθια, γιατί είναι πολύ κακό να ταΐζεις έναν ολόκληρο λαό με ψέματα κι αν θέλετε να μάθετε γιατί είναι κακό, ρωτήστε τους Γερμανούς που πίστεψαν τις κοτσάνες του Χίτλερ περί (παπ)Άριας φυλής και φάγανε το pwnage του αιώνα στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν τους έσωσαν ούτε τα Haunebu ούτε τα Vril ούτε τίποτα.

Πάντα βρίσκεται ένας σπαζοκλαμπάνιας που δεν έκανε κοπάνα στο μάθημα της Φυσικής στο σχολείο κι έτσι θυμάται κάτι πραγματάκια όπως σύγχροτρο, βήτατρο και Bevatron, το οποίο ήταν απλά ένα ογκωδέστατο σύγχροτρο πρωτονίων, που μας βοήθησε να ανακαλύψουμε, το 1995, το αντιπρωτόνιο. Δε θα ασχοληθώ καν με το ότι η μάζα των πρωτονίων, παρά την επιτάχυνση που δέχονται από το Bevatron, δεν είναι αρκετή για να παραγάγει την κινητική ενέργεια που θα περίμενε κανείς από ένα όπλο (στην πραγματικότητα, ούτε μύγα δε μπορούν να σπρώξουν τα επιταχυνόμενα σωματίδια, αλλά τέτοια πράγματα είναι δυσνόητα για τους εψιλονισμένους).

Θα περιοριστώ μόνο να πω ότι το θέμα το έψαξα προσωπικά. Ήρθα σε επαφή με το Lawrence Berkley National Laboratory όπου βρισκόταν το Bevatron και τα αποτελέσματα της έρευνάς μου (όχι ότι δεν ήταν αναμενόμενα) ήταν τα εξής:
  • Κανένας Γιώργος Γκιόλβας δεν είχε την παραμικρή ανάμιξη στη σχεδίαση, κατασκευή ή χρήση του Bevatron σε οποιοδήποτε ερευνητικό πρόγραμμα.
  • Δεν υπήρξε ποτέ καμία επιστημονική δημοσίευση με συγγραφέα ή συμμετέχοντα συγγραφέα το Γιώργο Γκιόλβα.
  • Το Bevatron δεν είναι (και το εξήγησα προηγουμένως, ξεστραβωθείτε να μάθετε ξανά λίγη Φυσική να κάνετε κι εσείς τις πράξεις με το κομπιουτεράκι άμα δε με πιστεύετε) δυνατό να χρησιμοποιηθεί ως όπλο.
  • Η NASA δεν είχε καμία σχέση με το Bevatron.
Θέλετε ντοκουμένα; Πολύ ευχαρίστως.

Το mail που έστειλα... (κλικ για μεγέθυνση)


Και η απάντηση (επίσης κλικ για μεγέθυνση)



Και έτσι καταρρέει ολοκληρωτικά κι οριστικά ο μύθος του μεγάλου "Έψιλον" και σουπερντουπεραρχιτεράστιου υπερτρανσδιαγαλαξιακού πανεπιστήμονα Γεωργίου Γκιόλβα.

Κοτσάνα: Γιώργος Γκιόλβας, ο ΕΛ sensei των υπερόπλων

[ http://en.wikipedia.org/wiki/Artemis_30 ]
[ http://en.wikipedia.org/wiki/Bevatron ]
[ http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/WaveMotionGun ]
[ http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Battleship_Yamato ]
[ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Super_Dimension_Fortress_Macross ]

Λες Μαλακίες
Σημ.axinosp:Δεν είναι το μόνο λαμόγιο στο χώρο αυτό, ο Χαρδαβέλας έχει παρουσιάσει μεγάλη γκάμα με αυτούς και παλαιότερα η Ανίτα Πάνια !!
Είναι πολύ δύσκολο αυτή τη newage εποχή, να ψάχνεις κάτι και να μην πέφτεις πάνω σε αυτά τα νούμερα, που μας έχουν μπουκώσει το διαδίκτυο με "αποκαλύψεις".
Αποτέλεσμα επειδή γνωρίζεις ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω, δεν μπορείς να μιλήσεις γιατί αυτόματα σε κατατάσσουν στην ίδια δυστυχώς κατηγορία με αυτούς.
Από την άλλη είναι καλό να νομίζουν “κάποιοι “, ότι υπάρχουν μόνο αυτοί οι Καραγκιόζηδες στην Ελλάδα, γιατί απλά σε βάζουν στην κατηγορία του ακίνδυνου ΜΑΛΑΚΑ και ψάχνουν αλλού για κίνδυνους που απειλούν την εξουσία τους.
Τελευταία περίπτωση είναι οι πτώσεις μετεωριτών (Λεοντιδών), με αφορμή αυτό το γεγονός είδα, σε πάρα πολλά μπλόγκ, να μιλάνε για θεάσεις ΑΤΙΑ, χωρίς κανένας να βάζει το ερώτημα πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ιπτάμενα αντικείμενα που αυτά απλά πέφτουν στην γη.
Μέσα από το ιστολόγιο μου θα συνεχίζω να γράφω για τα προς το παρόν ανεξήγητα φαινόμενα, εκτός από την υπόλοιπη ύλη που αναφέρομαι, γιατί απλά κάτι αλλάζει στον πλανήτη.
Aυτό το κάτι ψάχνουμε και κατηγορηματικά, η επιστημονική μέθοδος είναι το ισχυρότερο εργαλείο που ξέρουμε. Παρατήρηση, λογική, και δοκιμή έχουν εδώ και καιρό αντικαταστήσει προλήψεις, διαίσθηση και μεταφυσική.
"Δεν υπάρχει σύντομος δρόμος προς την αλήθεια, δεν υπάρχει άλλη οδός για την απόκτηση γνώσεων για το σύμπαν εκτός από τον μονόδρομο της επιστημονικής μεθόδου." Karl Pearson

94 σχόλια:

spooky είπε...

Έκανα κάποιες διορθώσεις και προσθήκες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε,κανε μας την χαρη που θα κρινεις εσυ τον Γκιολβα,ολοκληρο επιστημονα!Ξερεις εσυ καλυτερα δλδ ετσι?Ή μηπως εισαι κανενας χριστιανος εβραιοδουλος που δεν ανετχεις τις αληθειες που λεει?

Ανώνυμος είπε...

μαθε να γραφεις και να μιλας με σεβασμο,γιατι πολυ μαγκια του πληκτρολογιου.και να τα ωραιοποιησεις παλευεις με νιχια και με δοντια να μπινελικωνεις στην καθε στιγμη μαθε οτι αυτο δεν ειναι αθρο οσο αληθεια και να ειναι την χανει στα πρωτα 3-4 μπινελικια.και αν ηθελες οπως λες να αποκαλυψεις ξεσκεπασεις ολα αυτα 20 γραμες θα ηταν υπεραρκετες.ασχετα.


hellmate.

Ανώνυμος είπε...

pfff.. kai na kseres!

Μπάμπης είπε...

Κρίνοντας το κειμενο σου καταλαβαίνω οτι δεν πρέπει να εισαι πάνω από 25 χρονων. Όσοι εζησαν την εποχη του Γκιολβα γνωριζουν πολύ καλά πως τον χαντακόσανε. Και κειμενα ειχαν γραφτει για αυτον και για τις εφευρεσεις του και για ολα.

Εμεις οι 0 IQ ανθρωποι τα θυμώμαστε πολύ καλα αυτα και το θεμα ειναι πως οτι ειχε γίνει τότε, σήμερα είναι λες και δεν εγιναν. Οπου και ν αψάξεις δεν υπάρχει τίποτα. Ακόμη και στην Wikipedia ο ανθρωπος ειναι σαν να μην υπήρξε ποτε. Δεν σου φαίνεται περιεργο αυτο;

Θα ήθελα να εισαι πιο προσεκτικος οταν γράφεις κειμενα.

Το ξερεις οτι κανονικα σημερα δεν θα επρεπε να κινούμασταν με βενζινες;
http://img254.imageshack.us/img254/2388/giolvastzipmercuryox9.jpg

Παρε και ενα εγγραφο απο το ανυπαρκτο ηχητικο οπλο
http://2.bp.blogspot.com/__tfzs9mcG6o/TLl2mthyBDI/AAAAAAAAARg/MHmmXDyGI6Q/s1600/%CE%93%CE%9A%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%92%CE%91%CE%A3.jpg

Α και το κειμενο για το artemis 30 ειναι μουφα γιατι α) δεν εχει πηγες και β) τα σχεδια του κανονιου υπάρχουν ακομα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Δ.Ε. Καββαδάς είπε...

Είσαι πολύ σίγουρος για ότι λες και μάλιστα φτάνεις στα άκρα υβρίζοντας τη μνήμη άξιων ανθρώπων που αν και δικαιούσαι να αμφισβητείς δεν δικαιούσαι να σπιλώνεις την τιμή την υπόληψη και κυρίως τα επιτεύγματα τους. Επειδή ασχολούμαι κι εγώ με τα οπλικά συστήματα ως βιομηχανικός σχεδιαστής, να σε πληροφορήσω ότι πρέπει να το ψάξεις περισσότερο κι ότι αυτοί στους οποίους απευθύνθηκες όχι σε αντιπάλους αλλά ούτε και σε φίλους τους δεν δίνουν τέτοιου είδους πληροφορίες.Οπότε αναβάθμισε την έρευνα σου και τα ξαναλέμε. Φιλικά Νίκος

Ανώνυμος είπε...

θα επρεπε να ντρεπεσε που τολμας και
αναρτης στο διαδικτιο τετια εσχρα πραγματα τα οπια εξυπηρετουν τα
εβραικα συμφεροντα.Ειναι απαραδεκτος
ο τροπος με τον οπιο μιλας για τον Γκιολβα,αυτου του μεγαλου επιστιμονα
ο οπιος προσπαθουσε παντα να προσφερη
στην ΕΛΛΑΔΑ και ευηβρε πολα μιχανιματα και παντα πολεμουσε τον
σιωνιζμο τον οπιο προβαλεις μεσο αυτου του κειμενου.

Unknown είπε...

Πρίν καν πάρει το πτυχίο του μηχανολόγου και του πυρηνικού φυσικού, πήρε το πρώτο δίπλωμα από το Διεθνές Γραφείο Εφευρέσεως στην Ελβετία με την υπογραφή του Αϊνστάιν για την πρωτοποριακή του θεωρία πάνω στη σύντηξη της ύλης αλλά και τη φωτοδέσμη πλάσματος.Πες μας κ συ που τον κρίνεις τι γνώσεις εχεις ρε μάγκα να σε δούμε.

Σάκης Γεωργιάδης είπε...

Συμφωνώ σε όλα όσα λέει ο φίλος μας στο άρθρο.Ο συγχωρεμένος ποτέ δεν είχε αντιπαραταθεί με σοβαρούς Έλληνες επιστήμονες τύπου Νανόπουλου,Σιμόπουλου,Κωτσάκη,Ροβύθι κτλ.Νομίζω ότι ή είχε χάσει τα λογικά του ή είχε μερικούς γραφικούς αμόρφωτους γύρω του και έκανε την πλάκα του!

Unknown είπε...

σκατα στα μουτρα σου ηλιθιε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου,
Το ΑΡΤΕΜΙΣ που αναφέρεις το έχει κατασκευάσει ένας χαρισματικός μηχανικός απο την Λάρισα ο κύριος Σουκος, ο οποίος έκανε και το σύστημα που καταστρέφει το μηχανισμό ενεργοποίησης εκτόνωσης του RPG όταν πλησιάζει τον προστατευμένο στόχο. Το εν λόγω σύστημα το αγόρασε αμέσως η RAYTHEON. Τα παιδια τα δικά μας δεν είχανε λεφτά για τέτοια...........

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που καταλαβαινω εγω σαν παρατηρητης ειναι οτι τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται... μας κριβουν την αληθεια. Υπαρχουν πολλα μελανα σημεια ...σκοτος...

Γιώργος Μήτσου είπε...

Αιρετικέ είσαι απαράδεκτος. Επειδή δηλ. εσύ δεν έκανες κοπάνα στη φυσική στο σχολείο, θα τα βάλεις μ όλους τους ηλίθιους του έθνους τούτου; Εδώ σε ρωτάει ο απόφοιτος του 5ου Δημοτικού Αγίας Βαρβάρας " εσύ ρε τι γνώσεις έχεις να'ούμε;;;". Γκιόλβας ρε! Δύναμις να ούμε και του μπογιατζή ο κόπανος....

Ανώνυμος είπε...

Axinosp file mou tha sou pw ena k mono pragma.... EISAI ENA APOLIFADI ENA SKATO ENA PRAGMA POU DEN THEWREITAI PRAGMA.... EISAI O POUTHENAS TOU POUTHENA.... KATI ZWA SAN KAI ESENA PROSPATHOUN NA EKSAFANISOUN MUALA POU DEN THA DIANOH8EIS POTE STHN ZWH SOU NA KATANOHSEIS GIATI EISAI SKOUPIDI.... NEURIASA TOSO POLY ME TO BRWMIARIKO KEIMENO SOU POU THELW NA SE PATHSW KATW.... NA KAEIS ZWNTANOS POUTANAS PAIDI !

Ανώνυμος είπε...

Re stoke,babouine panivlaka esy an eixes to stoixeiodes iq na katseis na kaneis sovarh ereyna, na vreis k na diavaseis arxeia apo efhmerides ,syneteyxeis,diplwmata eyresitexnias klp twra dn 8a xes grapsei olh ayth tn malakia ...epeidh vrikes 1allo systhma artemis p ftiaxe allos k kanei diaforetika pragmata dn paei n pei oti exei sxesh m tou gkiolva...yparxoun 20 systhmata m to onoma artemhs p kanoun diaforetikh douleia s diaforetikous tomeis ti paei n pei...panivlaka an htan psemmata dn 8a tn parakolouthousane epi dekaeties mystikes yphresies ...oute 8a ton kalousan oi masonoprothypourgoi mas na ton glypsoun bas kai tous dwsei kana sxedio...an k stn telikh ta kataferan k t klepsan kapoia.. oxi omws ola...loipon anthellhna vale maylo kai mn asxoleisai alla h' eisai teleiws stokos h' exyphreteis alla symferonta h'mallon kai t 2...

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς καλά έκανες κ εψαξες αλλά όταν το έκανες δεν είχες βάλει καποιες βασεις. 1) το ARTEMIS30 αν το έβλεπες μπροστά σου τώρα θα μας ελεγες ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ. 2) Το BEVATRON υπεύθυνος είναι ευτυχώς η δυστηχως ο Γεώργιος Γκιολβας, τα σχεδια του όπλου πουλιθηκαν απο την τοτε κυβέρνηση στο εξωτερικο μονο αυτό πρεπει να ξέρεις. "E"

Ανώνυμος είπε...

Εθνικιστής είμαι. Μ@λ@κ@ς όμως όχι. Αχ! Δεκατόσες, διαφορετικές φιλοσοφικές σχολές. Πλουραλισμός, ελευθερία λόγου, σκέψης και ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτό με κάνει εθνικίσταρο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΑ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑΚΡΙΑ....

κοστας είπε...

Ο γκιολβας εφεβρε ιπεροπλα καραγκιοζιδες οχι

Ανώνυμος είπε...

εκτός του ότι είσαι αριστερός και ανθέλληνας, είσαι και μαλάκας.και μη γυρίσεις να πεις μιλάνε τώρα οι χρυσαυγίτες και οι εθνικιστές.κάνε καλύτερη έρευνα την επόμενη φορά και άσε την επίκληση στο συναίσθημα και όλα αυτά τα ''μεγάλα'' λόγια μόνο και μόνο για να παρασύρεις.κάτι τέτοια βόδια σαν και σένα έχουμε σαυτή τη χώρα και γι' αυτό δεν πάμε μπρόστα επαναστάτες του κώλου!!!

Ανώνυμος είπε...

"ο εχων απορίες" Μια ερώτηση που απυθυνεται σε όλους αυτους που σχοίασαν και έβρισαν τον γράφοντα την ανάρτηση.Ας πουμε πως ο αναρτών παπαρολογίζεται, εσεις οι υπόλοιποι που υβρίζεται δεν παρουσοιάσεται κάποιες αντιθετες αποδείξεις. Ο Αντίλογος ειναι οταν είναι μονο υβρεολόγια και αφορισμοί, δεν είναι αντίλογος αλλά παπαρολογος.

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσες να αφήνουμε σχόλια με όνομα ... ξέχασες όμως να μας αναφέρεις την δική σου ιδιότητα και όνομα (στο απίστευτο ντοκουμέντο με το email τα κρύβεις επίσης), που για να τα κρατάς κρυφά μάλλον έχουμε να κάνουμε με έναν ακόμη αμόρφωτο παπάρα (έτσι για να το πω απαλά) και φρενοβλαδή συγχρόνως αφού αρέσκεται στο να θεωρεί όλους τους άλλους υποβιβασμένης νοημοσύνης πλην του εαυτού του. Τι σχέση έχει το Βevatron του Berkeley με μια συσκευή εν ονόματι Βevatron που μπορεί κάποιος κάποτε να κατασκεύασε σε κάποιο δικό του χώρο? To ένα είναι επιταχυντής πρωτονίων και το άλλο όπως αναφέρεται εδώ κι εκεί έχει να κάνει μια κατάσταση της ύλης που είναι γνωστή ως "πλάσμα" (ζεστό μίγμα ιόντων-ηλεκτρονίων). Μιλάμε για μια πλήρως τεκμηριωμένη από πλευράς βλακείας βέβαια έρευνα ... καλή συνέχεια στις επίπονες προσπάθειές σου.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το παληκάρι που δημοσίευσε αυτό το άρθρο μας λέει πως έκανε έρευνα,έστειλε e-mail στο Lawrence Berkley National Laboratory και αυτοί αμέσως κατασκοτώθηκαν να του απαντήσουν,να του δώσουν κάθε πληροφορία που επιθυμεί για να φτιαξει το αρθράκι του και να μας αποκαλύψει επιτέλους όλη την αλήθεια!Και φυσικά το αποδεικτικό στοιχείο είναι τα e-mail που μας δείχνει,έτσι?Δε μπορώ από μόνος μου δηλαδή να "κατασκευάσω" μια ερώτηση και μια απάντηση και να αναφερω στο τελος μετα την "έρευνά" μου π.χ. "Παίδες,ηρθα σ'επαφή με τη NASA και μου απάντησαν πως ο Γιώργος Γκιόλβας δεν έχει κάνει τίποτα,δεν τον ξέρουμε,ειναι ένας απατεώνας!"Χα χα χα!Ρε για να σοβαρευτούμε!Ο άνθρωπος είχε κάνει και πόσα άλλα!Ειχε λυσει το θεμα λιποθυμιων των τηλεφωνητριων στον ΟΤΕ την Παλλήνης αν δεν κάνω λαθος,που οφείλονταν σε υποηχους,ειχε κατασκευασει το μεγαλυτερο τελεφερικ στην Αιθιοπια,και πολλα άλλα!Οι μεγαλύτερες προσωπικοτητες περιθωριοποιηθηκαν εχει δειξει η ιστορια μας,Γεωργιος Γκιολβας,Νικολα Τεσλα,Βιλχελμ Ραιχ,κλπ.!Χρησιμοι ανθρωποι που θα μπορουσαν να ειχαν μετατρεψει αυτον τον πλανητη σε παραδεισο για ολους!
Ο Γιωργος Γκιολβας κατ'αρχην φιλε μου δεν ηταν εθνικιστης,ηταν υπερ της αγαπης,της ειρηνης για ολο τον κοσμο,γι'αυτα αγωνιζονταν,οχι για να επικρατησει ο Ελληνισμος μονο και οι αλλοι να καταστραφουν!Και ο Τεσλα επισης ηθελε να βοηθησει ολο τον κοσμο!
Την ειδαν μερικοι νεωτεριστες trendy σημερα που "χτυπανε" τους γραφικους και καλα!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πάντως αυτα που λέει ο γκιολβας μου φαίνονται πολύ τραβηγμενα.... Ίσως να κάνω κ λάθος αλλά το να υποστηρίζει πως ο αριστοτέλης ζει κ ταξιδεύει για α του λαγού μου φαίνεται πολύ υπερβολικό

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ 1 of 3: http://youtu.be/vnFO3PpN_ZM μάλλον τρελαμενος επιστήμονας είναι η απλά επιστήμονας που το έχασε στα γεράματα δεν εξηγηται αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

Ο δημιουργός του άρθρου πρέπει να είναι εκ γενετής μαλακας!!!

Ανώνυμος είπε...

εισαι μεγαλη καποτα ορθα κοφτα,δεν εχεις ιδεα για ποιον μιλας,και που κανω σχολιο τωρα μεγαλη αξια σου δινω. μπραβο εισαι ιδεατης!!!

Ανώνυμος είπε...

Με σεβασμό σε όλες τις απόψεις ο Γιόλβας εχω κάποια ερωτήματα: πότε ξεκίνησε; πριν φτάσει σε τεράστιας αξίας εφευρέσεις δεν βρήκε κάτι άλλο πιο απλό, "καθημερινό", κατευθείαν τα δύσκολα και περίπλοκα ανακάλυψε; Είχε βοηθούς που συνέχισαν έστω και χωρίς επιτυχία το έργο του; Είχε χρηματοδότηση από οποιονδήποτε για να υλοποιήσει τις πανάκριβες ιδέες του; Υπάρχει κάτι απτό να το δούμε και να "πιστέψουμε"ή πρέπει να τον προσεγγίζουμε με θρησκευτική διάθεση;

Ανώνυμος είπε...

εμαθα απο συγουρι πιγη οτη εβραιθει χιρογραφω του αιμνυστου με τη σινταρακτικι ανακαληψι ευρασειταιχνια...πως να εκμεταλαφτομαι τιν ενεργιαν των πορδων ανα τιν ηφυλιον και να παραγομεν μπενζινα υδρογωνανθρακικην

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ.
ΑΝ Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΛΕΓΟΤΑΝ Π.Χ. ΓΟΥΛΦΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΧΙΝΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΛΙΑΝ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ.
ΠΑΣ ΜΗ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ!

Ανώνυμος είπε...


ΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ!
. . Ο Αριστοτέλης σήμερα ζει ακόμη και θέλει κάπου δεκαοχτώ χρόνια για να φτάσει στον πλανήτη του, τον Α' Λαγού. Στα Στάγειρα της Χαλκιδικής, όπου ο Αριστοτέλης προσγειώθηκε για πρώτη φορά, υπάρχει ακόμη και σήμερα ασυνήθιστη εκπομπή ραδιενέργειας. "Μαύρη πέτρα" λένε οι ντόπιοι την περιοχή. Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.....

Ανώνυμος είπε...

Η CIA που αναφέρεις δίνει το 60% του προϋπολογισμού της στην παραπληροφόρηση και όχι στην ενημέρωση ακριβώς για να στρεβλώσει την αλήθεια.

Η είσαι και εσύ στο payroll ή είσαι άσχετος και (κατά)κρίνεις αυτά που δεν γνωρίζεις

Ανώνυμος είπε...

Den nomizo na isxioun afta pou les..!!!

Ανώνυμος είπε...

Posa fragka se edose to antheliniko tholokoultouriariko evreosionistiko afentiko sou??

Ανώνυμος είπε...

Tis manas soy to mouni vromoanthelina...ante sto dialo...na pas stin tourkia re palio malaka na grapseis gia ton moameth...ante na min po ki alla...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΩΝΟΣ... ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!

Nike είπε...

You are a total fake! Letter of response from NASA is your own invention! Have a good day!

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε.,
Διάβασα με προσοχή το άρθρο σας όσον και το mail που αποστείλατε καθώς και την απάντηση που λάβατε.
Οι απορίες που έχω μετά την ανάγνωση του άρθρου σας, δεν σας κρύβω ότι πλήθυναν.
Τελικά αγαπητέ μου, έχει ο κ. Γκιόλβας διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή όχι? Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα Ηχητικό Κανόνι.
Επίσης πραγματικά αιφνιδιάστηκα από την απάντηση που λάβατε καθώς ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι θα σας απαντήσουν με ειλικρίνεια για τα συστήματα που αναπτύσσει η NASA καθώς και για τους επιστήμονες που μετέχουν σε αυτά (ιδίως σε συστήματα αιχμής) ώστε να μπορείτε ευκολότερα πλέον να τους προσεγγίσετε (εσείς ή κάποιος άλλος) και να τους "πείσετε" (εσείς η κάποιος άλλος) να δημιουργήσουν αντίστοιχα συστήματα προς όφελός σας (εσάς ή κάποιου άλλου).
Με εντυπωσιάζει ο τρόπος σκέψης σας, καθώς και η ισχυρή δομή του συλλογισμού σας η οποία "αποδεικνύεται" από τα email που αποστείλατε και ελάβατε.
Αγαπητέ μου, καλό θα είναι να ξέρετε ότι στη χώρα αυτή ΑΤΥΧΩΣ πάντοτε κατοικούσαν εφιάλτες (πράγμα που προφανώς το γνωρίζετε) αλλά ελάχιστοι ΜΑΛΑΚΕΣ...
Συγνώμη για την ατυχή επιλογή λέξεως αλλά με την ψυχολογία που μου δημιουργήσατε θεωρώ ότι αυτή η λέξη που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι φοιτητές μου περιγράφει στο ακέραιο (σχεδόν) το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.
Θα ήθελα πραγματικά να υπογράψω αυτό το κείμενο αλλά ατυχώς επικράτησε το επιθυμητικόν του θυμοειδούς μου....
Γ.Μ.Ε.

Unknown είπε...

http://www.invisiblelycans.gr/omada-katraki/

Unknown είπε...

Κατεβασε τα ολα αυτα περι Γκιολβα πανιβλακα .
Δεν καταλαβα εσυ τι εισαι ?
Fzosim@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Το τι ήταν ο γκιολβας το ξέρουν λίγοι και πιο το τίμημα να λες ψέματα συνειδητά είτε ασυνείδητα θα το μάθεις σύντομα κύριε axinosp

Unknown είπε...

Κατ΄αρχην προσβαλεις την μνημη ενός ανθρωπου που δεν βρισκεται σε ζωη,και με τετοιο τροπο, αυτό λεει πολλα για το ποιος εισαι. Εαν σε αποκαλουσα σκουπιδι θα σου ηταν πολύ,γιατι αυτό καποτε υπηρξε χρησιμο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ανώνυμε Αρθρογράφε και Ερευνητή,

Θα σας απαντήσω επίσης ανώνυμα. Φυσικά όποια στιγμή το αποφασίσετε και πάψετε να φοβάστε, μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση και επώνυμα.

Σας αποστέλλω έναν ηλεκτρονικό σύνδεσμο, εις τον οποίον εμπεριέχεται μία φωτογραφία. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η απάντηση που αναζητάτε. Όταν θα καταλάβετε τι απεικονίζεται σε αυτήν, τότε θα έχετε μάθει την αλήθεια...

http://www.abashop.gr/assets/images/0204/4057/prstpl_normal.jpg

Ανώνυμος είπε...

χαιρετώ χωρίς να είμαι υπέρ η κατά του άρθρου να αναφέρω 2 πράγματα 1 είναι ότι όπλα ηλεκτρομαγνητικού πεδίου υπάρχουν να και ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=GJ1OAR2OEiw και αν θέλετε μπορώ να σας αναρτήσω και κάτι που να μην είναι παρμένο από ίντερνετ και είναι ένα μέρος ενός τέτοιου οπλικού συστήματος. και 2 δυστυχώς για τους υποστηρικτές του Γκιόλβα είναι ο τι ο Γκιόλβας ουδέποτε είχε σχέση με την NASA. πολύ σωστά λέει μέσα στο κείμενο για NASA και Γκιολβα καμία σχέση. Τώρα το bevatron κατασκευάστηκε στο {Lawrence Berkeley National Laboratory} USA. είναι επιταχυντής σωματιδίων. αν δεν βρίζατε θα ήταν ποιο σωστό και ποιο βάσιμο το άρθρο σας. και κάτι ακόμα αλλά σε αυτούς που βρίζουν με το να βρίζετε όπως έκανε στο άρθρο αυτός που το έγραψε κερδίζετε? επιχειρήματα να τοποθετειται. οι αρχαίοι Έλληνες μπορεί να μην συμφωνούσαν με κάτι αλλά δεν σκότωναν τον άλλο αλλά αγωνίζονταν για να μπορεί να μιλάει ο άλως. και αν είχαν δίκιο το αντίκρουαν με επιχειρήματα. εσείς που λέτε ότι είναι ανθέλληνας και είστε Έλληνες βάλτε όπως έκανε ο αρθρογράφος και εσείς photo η κάτι που να αποδεικνύει το αντίθετο. εγώ δεν είμαι ούτε Εβραίος ούτε μασόνος και μάλιστα τους απεχθάνομαι. είμαι από US. και μάλιστα τιμάω την γλώσσα την Ελληνική και προσπαθώ και γράφω Ελληνικά. εδώ βλέπετε μαθαίνουμε Ελληνικά γιατί είναι γλώσσα υπολογιστών. NASA, Microsoft, apple, και άλλες εταιρίες μαθαίνουν υποχρεωτικά τα Ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι μανιώδης θεατής εντελώς βήτα τηλεοπτικών προγραμμάτων και trash tv, Χαρδαβέλλα, Πάνια, Καμπούρη, Μυλωνά, Τουλάτου, Εθνικού σταρ, μρ. μπούτια κλπ και γουστάρω απεριόριστα να διαβάζω για Γκιόλβα, Πάλμο, Έψιλον, Μπέβατρον κλπ. Κάπως έτσι έφτασα στο μπλογκ σου.

Μάλλον το πήρες πολύ σοβαρά το πράμα φίλε μου. Αν και το πήρες σοβαρά όμως, δεν το χειρίστηκες πολύ καλά. Δεν ξέρω αν είναι απατεώνας ο Γκιόλβας και δεν με ενδιαφέρει κιόλα, αλλά θα σου πω ότι το γράμμα που έστειλες δεν ήταν και το πιο αντικειμενικό -ως προς την έρευνα που ισχυρίζεσαι ότι ήθελες να διεξάγεις- που έχω διαβάσει. Για την ακρίβεια προσπαθείς με κάθε τρόπο να εκμαιεύσεις το συμπέρασμα που θέλεις. Με αυτόν τον τρόπο γεννιέται εύλογα η απορία στον αναγνώστη αν αυτό είναι το μόνο γράμμα που έστειλες ή αν υπάρχουν και άλλα των οποίων τα περιεχόμενα δε σε βόλευαν και γι αυτό δεν τα δημοσίευσες.

Θα μπορούσες να ρωτήσεις χωρίς κινδυνολογίες και (αντι)φανφάρες απλά αν υπάρχει το όνομα στα αρχεία του Μπέρκλεϋ κι αν ναι, με ποια ιδιότητα. Πιο επιστημονικό, έτσα;

Τέσπα, μπλογκ είναι, μην υπερβάλλω κι εγώ. Απλά μου έκανε κακή εντύπωση ο τρόπος της αποδόμησης. Κατά τα άλλα κηπ μπλόγκινγκ.

Ζευς είπε...

Αντε βρε γαλακτομουσχαρο που θα μηλισεις για γκιολβα

Ζευς είπε...

Αντε βρε γαλακτομουσχαρο που θα μηλισεις για γκιολβα

Unknown είπε...

Πάνος Βολάς: Εκτός του ότι με βρίσκει σύμφωνο η ανάρτηση, έχω να πώ στον γράφοντα ότι ήταν προφανές ότι επρόκειτο για έναν θλιβερό απατεώνα τόσο που δεν χρειάζονταν να το ψάξει κανείς. Επίσης θλιβεροί και αξιολύπητοι είναι όλοι αυτοί, που είτε με IQ ραδικιού, είτε με IQ μολόχας υποστηρίζουν με φανατισμό τέτοιες παπαριές. Φίλε μην υποτιμάς την ισχύ της βλακείας και της ηλιθιότητας. Το χειρότερο με αυτούς είναι ότι έχουν δικαίωμα ψήφου, που σημαίνει ότι δέκα ηλίθιοι εκτοπίζουν έναν έξυπνο.

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού σου απάντησε κ η ΝΑΣΑ ρε κεφτέ αναρχοαπλυτε κ ήταν τόσο ειλικρινείς απέναντι σου τότε έχεις δίκιο...δε τους ρωταγες κ αν πηγαν σταληθεια στο φεγγαρι γιατι το εχω απορεια...ειναι απατεώνας ο Γκιολβας κ είσαι εσύ ο επιστήμονας...αδιάσειστα τα στοιχεία σου..το μεγαλύτερο κακό με κάτι μαλακες σαν εσενα ειναι οτι καταναλώνετε οξυγόνο που το έχουμε τόση ανάγκη...καλό ψωφο τουρκοσπορε

Enki είπε...

Φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου..επειδη ξερω καποια πραγματα για τον γιωργο που δεν ξερει κανενας..αυτα που τα εκλεψες και τα εγραψες...?ολα δικα του ειναι και πολλα αλλα που θα τα μαθει ολος κοσμος στην πορεια!

Enki είπε...

Φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου..επειδη ξερω καποια πραγματα για τον γιωργο που δεν ξερει κανενας..αυτα που τα εκλεψες και τα εγραψες...?ολα δικα του ειναι και πολλα αλλα που θα τα μαθει ολος κοσμος στην πορεια!

Unknown είπε...

Ο Γκιολβας κινησε αρμα μαχης 45 -50 τονους μπροστα στο Καραμνλη , πεταξε τηλεκατευθυνομενο απο Ελευσινα ΡΟδο το 1958...οεο????

Unknown είπε...

Μερικοι βρισκονται στο σταδιο στο οποιο δεν επιδεχονται διορθωσεις οταν προσπαθουν να ασχοληθουν με θεματα τα οποια δε μπορουν να κατανοησουν.
Το γνωρισμά τους ειναι ακριβως αυτο.
Μιλανε για πραγματα που ανηκουν σε υψηλοτερα επιπεδα νοημοσυνης και κραυγαζουν με προκλητικο τροπο δεξια-αριστερα μηπως βρεθει καποιος Χριστιανος για να τους ξεστραβωσει. Φυση αδυνατο.
Δυστηχως αυτο χρειαζεται εμπειρια πολλων ζωών πραγμα το οποιο δεν εχουν.
Υπομονη αλλα υπομονη με λιγοτερη φασαρια.... και το στομα παντα βουλωμενο μηπως και ερθει η φωτιση
Γιωργος Σ

χαλιμας είπε...

διαβαστε κ τουτο παρακαλω κ φερτε μου να δω πτυχία κ αποδειξεις για τον ελληνα Αϊνστάιν ρεμαλια,
οχι μονο λογια κ παπαριες για...εξωγήινους !!

http://aeisixtir.blogspot.com/2010/11/blog-post_18.html

ΧΑΛΙΜΑς είπε...

Επισημη Απαντηση απο το ιστορικο αρχειο του πανεπιστημίου της Padova .
Στα ετη απο 1938 εως 1948 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
της PADOVA καποιου με το ονομα GEORGIOS GIOLVAS ή GKIOLVAS !!!!!
(ας μας πουν τα σαινια ποτε γραφτηκε ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ Κ ΠΗΡΕ Κ ΠΤΥΧΊΟ,να το ρωτησω !!!!!
ιταλια ζω ,κ δεν ειναι προβλημα για μενα !)


αν σου ειναι ευκολο , ΔΩς Μ ΕΝΑ ΜΕΗΛ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥς, να την δημοσιεύσεις !!!

kris pap είπε...

ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Η ΨΕΥΤΙΚΟΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ...ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΕΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΥΤΟΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ...ΑΠΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ....ΜΗΔΕΝ....ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ Η ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ....ΟΠΟΤΕ....ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ....ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.....ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ

ΕΤΣΙ είπε...

kala re man esy perimenes na soy poun pws einai tou gkiolva ola ayta ta epiteumata......alla h gnwsh sou fenetai kai mono apo to newage epoxh p grafeis :D ;)

Ανώνυμος είπε...

Ο Σούκος; Χαρισματικός μηχανολόγος; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ρε τι πίνετε και δε μας δίνετε εσείς οι εθνικισταράδες;

ΔΑΝΕΙΟΔΙΩΧΤΗΣ!!!!!!!!ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΑΥΘΟΡΜΙΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΠΟΥ ΛΥΓΟΘΥΜΟΥΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΒΡΗΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?? ΜΑΘΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ??ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΚΛΑΝΤ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΡΟΜΕΡΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ, ΑΙΤΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΦΩΚΛΑΝΤ!!!!!!!!ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!!!!!!Ο ΤΡΟΠΟΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένας εντελώς μαλακας που απλώς δεν έκανε κοπάνες στο μάθημα φυσικής του σχολείου του, τολμάει να κρίνει έναν τεράστιο επιστήμονα. Αυτό λέγεται απολυτος ξεπεσμός και πνευματική παρακμή.

Ανώνυμος είπε...

τα τελευταία 3 χρονια τις ζωής του, ήμουν αρκετά κοντά του όπως k κάποιοι ακόμα , αν δεν είχα τα ντοκουμέντα που έχω ίσος k να πίστευα αυτά που γράφονται σε auto το blog αλλα ευτυχώς έχω σχέδια k κείμενα που αποδεικνύουν αρκετά θέματα k ειλικρινά λυπάμαι.....

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτά που αναφέρεις απηχούν την αλήθεια.

Unknown είπε...

Να έκρινε καλά θα ήταν....Απλά βρίζει. Έτσι κάνουν όλοι αυτοί που δεν έχουν πειστικές αποδείξεις

Unknown είπε...

Να έκρινε καλά θα ήταν....Απλά βρίζει. Έτσι κάνουν όλοι αυτοί που δεν έχουν πειστικές αποδείξεις

kris pap είπε...

ακριβως!!!!διαπιστωμενο οτι οσοι δεν εχουν αποδειξεις σοβαρες αρχιζουν και βριζουν!!!

Γιωργος Γκιολβας είπε...

Να πας και να βρισεις τα παιδια σου αν εχεις παπαρα που θα βρισεις εσι πιος εσι τον προπαπουμου μαλακα και τολμα να τον ξανα βρισεις τι γαμισες

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΒΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΤΙ ΝΑ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΒΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΤΙ ΝΑ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ.



για πες μας ρε βλημα τι πινεις??/ελα εσυ να με εξαφανισεις...να δεις τι θα πει...εξαφανιση...οργιο.....στ αρχιδια μου οποιουδηποτε κερατα μαστουρωνει και λεει παπαριεσ....καραγκιοζη

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΓΕΛΑΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΟΛΒΑ? ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ.

ΝΤΕΝΙΣ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

μεγάλος επιστήμονας.ειχα κάνει και βόλτα με ένα από τα διαστημόπλοια που είχε στον Όλυμπο.πε πήρε και πήγαμε στο σηρειο.2ωρες κάναμε και κόντεψα να χεστω πάνω μου με το μαλακά ναπουμε είχε φτιάξει ο μαλακοπιτουρας τουρκική χεστρα στο διαστημόπλοιο.ευτηχως περάσαμε δίπλα από ένα μετεοριτη και εχεσα εκεί

Ανώνυμος είπε...

Λες πολλά ψέματα και στο λέω γιατί ο Γκιόλβας ήταν από το διπλανό χωριό από το δικό μου.. μου είχε πει και μου είχε δείξει περισσότερα από ότι νομίζεις στο βουνό.. Τέλος πάντων αυτά που λες είναι ασυναρτησίες για αυτούς που τον γνώρισαν σε στενό περιβάλλον και κατέχουν κάποια από τα σχέδια που δεν ήθελε να βγουν ποτέ στον αέρα για να μην τα πάρουν εβραίοι σαν και εσένα. Όσο για την Χρυσή Αυγή που ανέφερες υπάρχει ένα ποσοστό 3% 12θεϊστών οι υπόλοιποι είναι Χριστιανοί και ας έλεγε ο Γκιόλβας κάποια άλλα πράγματα τα οποία τα έχετε μεταλλάξει.

Stavros είπε...

Axinosp Μαλάκα μου εσύ είσαι ηλίθιος , μόλις τώρα διάβασα το σχόλιο σου 6/4/2019 αρκετά χρόνια μετά που το έγραψες να σου πω ότι τα υπερόπλα του Γκιόλβα ακτινες λέιζερ , ηχητικά κανονια κ.α τα δοκιμάζουν οι Αμερικανοί ,( γιατί αυτοί ηταν οι τυχεροί να τα κλέψουν ) σε αεροπλάνα και πλοία και όπου να'ναι τα χρησιμοποιούν

Stavros είπε...

Axinosp Μαλάκα μου εσύ είσαι ηλίθιος και όχι εμείς , τώρα έτυχε να διαβάσω το σχόλιο σου 6/4/2019 αρκετά χρόνια μετά που το έγραψες , και θέλω να σου πω ότι τα υπερόπλα του Γκιόλβα ακτίνες λέιζερ και ηχητικά κανόνια τα δοκίμασαν οι Αμερικανοί ( γιατί αυτοί είναι οι τυχεροί που τα έκλεψαν ) και όπου να'ναι τα χρησιμοποιούν σε αεροπλάνα και πλοία

Unknown είπε...

Βρε τρομπέτα, το email που πήρες λέει ότι η nasa δεν έφτιαξε ποτέ όπλα ούτε φτιάχνει όπλα. Από αυτά μόνο καταλαβαίνω ότι μόλις είδαν το email σου γέλασαν και τα μανιτάρια στην Αμερική. Όταν φτιάχνεις ένα άρθρο και ε λίγη έρευνα πριν το παίξεις επιστήμονας. Υ. Γ. Ξεκίνα την έρευνα σου από το να καταλάβεις πρώτα τι σου απαντήσανε στο email. Είσαι πραγματικά Μπετονοβλακας και το μοναδικό που καταλαβαίνεις από φυσική μάλλον είναι η βροχή!!!!
Με εκτίμηση 😂😂😂😂😂😂

Athanasios G. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ποια εισαι εσυ μωρη πουτανα που θα μιλησεις ετσι για τον γκιολβα,μου εκανες κ ερευνα τρομαρα σου

ΚΟΥΤΡΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ είπε...

ΚΟΥΤΡΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ. ?

ΚΟΥΤΡΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ είπε...

ΚΟΥΤΡΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ. ?

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΤΡΟΤΖΑΝΗΣ είπε...

Μόνο ο τρόπος σας για τον εκλιπόντα Γ Γκιολβα φανερώνει ότι είσαστε εμπαθής και κακό ύψος σαν άνθρωπος. Ήταν εξαίρετος επιστήμονας και μυαλό σπάνιο. Πιθανολογώ ότι δεν ξέρετε ούτε ανάγνωση και είναι λογικό να μην καταλαβαίνετε.

Unknown είπε...

Θα περίμενα να έβγαινες δημόσια τετ α τετ με τον παλμο για παράδειγμα, να μάθουμε ακριβώς ποιος έχει δίκιο

Tungsten είπε...

Axinosp με το άρθρο σου για το Γκιόλβα, κατάφερες και ξετρύπωσες τόσους ΕΛ μπαμπουϊνους που ζουν ανάμεσά μας.

Oρφευς είπε...

πω πω τωρα εκανες τον Γκιολβα με τα κρεμιδακια. Τι λογος, τι αποδειξεις, τι συμπερασματα, τι αγκαθι αχινου...τι μαλακιες καθισα και διαβασα...ασυναρτησιες και χολη χωρις κατι που να στεκει στις κατηγοριες σου. Εγω αχινε κατι αχινους τους τρωω με λαδολεμονο.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ξέρεις τόσα πολλά υπάρχουν ΑΤΙΑ η όχι?

Ανώνυμος είπε...

Δλδ ρώτησες την ΝΑΣΑ και τι περίμενες να σου πει ότι τον ξέρουμε και έφτιαξε το Bevatron?Mυαλο φραγκοκοτας !!!

Λιακάδα ☼ είπε...

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος, μορφωμένος και οξυδερκής και αυτό φαίνεται κι από το χιούμορ σου όμως ειλικρινά από όλο αυτό που είπες αυτό που αξίζει να κρατήσουμε είναι τα στοιχεία και οι γνώσεις επί του τεχνικού κομματιού τα οποία δε συμπίπτουν με τεχνικά χαρακτηριστικά τον όπλων αυτών. Από την άλλη μου φαίνεται τραγικά αφελές να μην γνωρίζεις ότι οι μυστικές υπηρεσίες κάθε χώρας μπορούν να κρύψουν, να εξαφανίσουν η να αμαυρώσουν την εικόνα ενός ανθρώπου. Ειδικά όταν μιλάμε για χώρα που στα κρυφά έχει κάνει ακόμη και πειράματα σε πολίτες της κι έχει αποδειχθεί μισό αιώνα μετά ότι οι γραφικοί συνομισιολογοι που τα λέγανε αυτά κάθε άλλο παρά γραφικοί ήτανε ..

Ανώνυμος είπε...

παντα υπαρχει ενας καλοθελιτης

Ανώνυμος είπε...

Paul Sanrorin Facebook. Αγνοω Θέμα. Δεν το Ερευνησα ! Ως Τριτης Ηληκιας Ακουγαμε Παλια για ΟΤΕ κλπ βλεπαμε καμμια δημοσιευση ! . Αλλα μετα Το Τετραδιμον Αρτεμις Εχει Εφευρετες Αλλους !.πουθενα το ονομα του Γ. Γκιολβα ! Γιατι ? . Στις Πυλες Ομαδα Ε ειδαμε Ανηψιο του Γ. Γκιολβα Ψυψολογου ΑΠΘ να Χαρακτηριζη Γκιολβα Μυθομανη , Αλλα και αλλους εκει Ειδικα Χαρακτηρισε Π...προ του Ψυχιατρειου Ατομα. Τα ιδια περιπου ειπε σε 12 απο 27 Φουρακης! Πριν πεθανει μαλλον Φουρακης Αληθεια! Οπως πριν πεθανει Καναδος Υπουργος Πολ Χελλιερ μιλησε για Εξωγηινους . Εκπλησομαι που Εαν ητο Επιστημων και Εφευρετης Συνεργαζοταν με Π. Μαγο που Ελυνε Μαγια Σαπουνι Τριχες ! Επισης με κυριες Φαντασιοπληκτες! Πες τε μου Εναν Αλλον Φυσικον Επιστημονα που Συνεργαζεται με μαγους που Λυνουν Μαγια ! Και γυναικες που Λαμβανουν Μηνυματα ! Εξαιρω Αρχιατρο Σγγελο Ταναγρα με Αλλου ειδους πειραματα με Ενδιαμεσο Ελενη Κυκιδου !!Οποτε οποιος θελει να το ερευνησει !Σιγουρον οτι το εκατοστομετρικο Ρανταρ ητο Σαντορινη Παυλου. Επισης Αρτεμης Ευαγγελος Πυραυλοι και Χρωμα ! Ανεξιτηλο.Παιδια Αρτεμη Σκαφη Χανιμπαλ!..

Paul Santorin Facebook είπε...

Facbook Paul Santorin Επωνυμο το Θελω

Ανώνυμος είπε...

Οχι Ανωνυμο Βαλτε ονομα μου Facebook Paul Santorin

Paul Santorin facebook είπε...

Paul Sanrorin Facebook. Αγνοω Θέμα. Δεν το Ερευνησα ! Ως Τριτης Ηληκιας Ακουγαμε Παλια για ΟΤΕ κλπ βλεπαμε καμμια δημοσιευση ! . Αλλα μετα Το Τετραδιμον Αρτεμις Εχει Εφευρετες Αλλους !.πουθενα το ονομα του Γ. Γκιολβα ! Γιατι ? . Στις Πυλες Ομαδα Ε ειδαμε Ανηψιο του Γ. Γκιολβα Ψυψολογου ΑΠΘ να Χαρακτηριζη Γκιολβα Μυθομανη , Αλλα και αλλους εκει Ειδικα Χαρακτηρισε Π...προ του Ψυχιατρειου Ατομα. Τα ιδια περιπου ειπε σε 12 απο 27 Φουρακης! Πριν πεθανει μαλλον Φουρακης Αληθεια! Οπως πριν πεθανει Καναδος Υπουργος Πολ Χελλιερ μιλησε για Εξωγηινους . Εκπλησομαι που Εαν ητο Επιστημων και Εφευρετης Συνεργαζοταν με Π. Μαγο που Ελυνε Μαγια Σαπουνι Τριχες ! Επισης με κυριες Φαντασιοπληκτες! Πες τε μου Εναν Αλλον Φυσικον Επιστημονα που Συνεργαζεται με μαγους που Λυνουν Μαγια ! Και γυναικες που Λαμβανουν Μηνυματα ! Εξαιρω Αρχιατρο Σγγελο Ταναγρα με Αλλου ειδους πειραματα με Ενδιαμεσο Ελενη Κυκιδου !!Οποτε οποιος θελει να το ερευνησει !Σιγουρον οτι το εκατοστομετρικο Ρανταρ ητο Σαντορινη Παυλου. Επισης Αρτεμης Ευαγγελος Πυραυλοι και Χρωμα ! Ανεξιτηλο.Παιδια Αρτεμη Σκαφη Χανιμπαλ!..https://www.bitchute.com/video/eh6CXKfte5tu/ΠΟΛΎΚΑΡΠΟΣ ΣΠΈΝΤΖΑΣ ΤΡΊΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΎΔΩΝ ΒΑΡΥΤΙΚΉ ΔΙΑΣΤΟΛΉ ΧΩΡΟΧΡΌΝΟΥ UFO MAH05898 https://www.bitchute.com/video/eh6CXKfte5tu/ Πολύκαρπος Σπέντζας για Τρίγωνο των Βερμούδων και την εμφάνιση UFO Σύμφωνα με τον κύριο Σπέντζα, στην ευρύτερη περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων υπάρχει μόνιμα αυξημένος στατικός ηλεκτρισμός και ταυτοχρόνως, εμφανίζεται βαρυτική διαστολή του χωροχρόνου. Όταν εμφανίζονται στην περιοχή Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα ή Υποβρύχια Αντικείμενα, ο χρόνος αποκτάει βραδύτητα και δίνει την αίσθηση ότι κυλάει εξαιρετικά αργά, ενώ οι ναυτικοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι κυλάει γρήγορα, βασιζόμενοι στις ενδείξεις των οργάνων, των πυξίδων και των ρολογιών, τα οποία φαίνονται να γυρίζουν γρήγορα! MAH05898 https://www.youtube.com/watch?v=JSxymZPLXkw

Unknown είπε...

Από Αυτά Που Γράφεις ΕΣΎ, Φαίνεσαι Ότι ΕΊΣΑΙ ΈΝΑΣ Από τους Μπάσταρδους ΜΑΣΏΝΟΥΣ, Που ΑΝΈΒΑΣΑΝ Αυτούς Τους 400 ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΥΣ Που Μας ΚΥΒΕΡΝΆΝΕ & Τους ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΊΣ, +Από τα Λεγόμενά Σου Δεν Φαίνεται να Κατέχεις ΤΊΠΟΤΑ από Στρατιωτικά & ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΈΣΕΙΣ, Αφού Πολλά & Ιδιος Στους ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΥΣ Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο, ουτε εγω πιστευω οτι ο Γκιόλβας εφτιαξε τα υπερόπλα που ισχυρήζεται! Όμως δεν τρέφω τετοιο μίσος! Εσύ ξεχήλησες δηλητήριο! Ευτυχως που τα γράφεις και δε μας τα λες! Αν μας έπερνε κανα σταγονηδιο απο τα σάλια σου, θα ψόφαγε επι τόπου ένα στάδιο ακροατές! πωπω μίσος!!! αχαχαχαχα βράζεις στο ζουμακι σου ευτυχως.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα έγραψε ο ανθρωπος