Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

“Πολύ χαμηλές” συγκεντρώσεις ραδιενεργού υλικού ανιχνεύθηκαν στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, λένε διπλωματικοί κύκλοι…

… οι συγκεντρώσεις προέρχονται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από τη Fukushima… Σύμφωνα με τους διπλωμάτες λοιπόν… “τo επίπεδο της ακτινοβολίας είναι πολύ χαμηλό, ώστε να προκαλεί βλάβη στην ανθρωπινη υγεία”. Ένας άλλος διπλωμάτης ανέφερε πληροφορίες ενός δικτύου παρακολούθησης των σταθμών πυρηνικής ενέργειας σε όλο τον κόσμο, και περιέγραψε το υλικό “ως πολύ ασθενές με ελάχιστα ραδιενεργά σωματίδια”.
Πηγή: Reuters

  • Και μια όχι και τόσο collateral συνέπεια, που πρόγνωσε με ακρίβεια ο Chris Μartenson στο Αlert-nuclear and economic meltdown in progress: 910.000 οι ανεκτέλεστες διατραπεζικές ηλεκτρονικές χρηματικές συναλλαγές στην Ιαπωνία [πληρωμές μισθών, επιταγών, αναλήψεις ΑΤΜ, πληρωμές αγορών αγαθών] λόγω των τεχνικών ζητημάτων που ανέκυψαν στο δίκτυο των ηλεκτρονικών συναλλαγών της Mizuho. Οι υπεύθυνοι της τράπεζας προσπαθούν να λύσουν ως τη Δευτέρα το πρόβλημα, που άφησε τόσες μέρες χωρίς χρήματα εκατοντάδες χιλιάδες Ιάπωνες μέσα σε ένα πυρηνικοποιημένο, σεισμικό και πλημμυρισμένο κρανίου τόπο.

__________________________________________________________________________
click στη φωτό για συνεχή animated ενημέρωση της διασποράς κεσίου-137 και την κατεύθυνση των ανέμων που πνέουν στη Fukushima και φθάνουν στη δυτική ακτή των ΗΠΑ

Αλενάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: