Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Το Σάββατο 19/3, στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί Κοινή Ανοιχτή Συνέλευση των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω» και των Επιτροπών Αγώνα Κερατέας και Γραμματικού ενάντια στα ΧΥΤΑ , στο μπλόκο ΒΙΟΠΑ στην Κερατέα.

Μετά από πολλές κοινές συνελεύσεις και δράσεις, στους δρόμους, στους σταθμούς διοδίων και στο Σύνταγμα την 1η Μάρτη, ήρθε η ώρα τα ορμητικά ποτάμια των κινημάτων να ενωθούν και να αποτελέσουν τσουνάμι ανατροπής για το κράτος των μεγαλοεργολάβων, των τραπεζιτών και του πολιτικού τους υπηρετικού προσωπικού.

Ο εχθρός είναι κοινός και μας πίνει το αίμα, θέλοντας να εισπράξει κέρδη από την κάθε πτυχή της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας…
Το μέλλον που μας επιφυλάσσουν είναι ζοφερό…
Το μέλλον που τους επιφυλάσσουμε δεν έχει ελικόπτερο…Θα φύγουν κολυμπώντας σε μιά θάλασσα λαϊκής οργής.
Ο αγώνας μας είναι κοινός, και διαρκής, μέχρι να νικήσουμε!

- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
- ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: