Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Αναστολή «πόθεν έσχες» για τα ακίνητα ως το τέλος του 2013

Την αναστολή του «πόθεν έσχες» για την αγορά ή ανέγερση οποιουδήποτε ακινήτου (πρώτης κατοικίας, δευτερεύουσας κατοικίας, εξοχικής κατοικίας, καταστήματος κλπ.), ή ανέγερση οικοδομής ως την 31 Δεκεμβρίου του 2013 επισημαίνει το υπουργείο Οικονομικών με διευκρινιστική ανακοίνωση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Η αναστολή του «πόθεν έσχες» μέχρι 31/12/2013 αφορά και στη χρονομεριστική ή χρηματοδοτική μίσθωση ακινήτων, καθώς και την κατασκευή πισίνας....

Το Βήμα

Σημ.axinosp:Αυτά εννοούσε η Κυβέρνηση με την πάταξη της φοροδιαφυγής, έχει μαύρο χρήμα και αδήλωτο, αγόρασε, ή κατασκεύασε σπίτι και δεν τρέχει μία, πόθεν έσχες γιοκ, αν είσαι όμως έμπορας και δεν κόψεις καμία απόδειξη μαύρο φίδι που σε έφαγε στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝ ΚΟΜΜΑ,"ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"!!!ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΝΕΡΓΟΙ,ΝΕΟΙ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΟΛΟΙ!!!ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ!!!
(ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6983520489)
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,LORD

axinosp είπε...

Ο ίδιος που καλούσε για ΚΟΜΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
(http://www.gataros1.info/2011/03/blog-post_8168.html)
μιλούσε και στην Σπίθα
http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/articles/?nid=804
τελικά με ποιους είναι το παλικάρι

όσο για τους απόστρατους εκεί να δεις φαυλότητα!!