Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Το ανέκδοτο της Ημέρας:Επιστρέφουν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες

Βενιζέλος: Δύσκολη η ανάπτυξη και το 2012 – Επιστρέφουν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες

Ιδιαίτερες ανησυχίες εξέφρασε και σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγ. Βενιζέλος στη Βουλή, όπου και δήλωσε ότι η Ελλάδα μπορεί να μην επιστρέψει στην ανάπτυξη το 2012.
Ο Βενιζέλος υπενθύμισε για ακόμη μία φορά ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής άμεσα, ώστε να είναι η χώρα μας πολύ κοντά στους στόχους της και να μεταστραφεί το κλίμα. Ωστόσο, ανησυχία προκαλεί η μεγαλύτερη του αναμενομένου ύφεση φέτος.
Αναφορικά με τις τράπεζες, ο κ. Βενιζέλος έκανε γνωστό ότι επιστρέφουν οι καταθέσεις στο σύστημα, ενώ υπενθύμισε ότι είναι στη διάθεση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τα 30 δις. ευρώ, τα οποία και αποτελούν μία ακόμη δικλίδα ασφαλείας για το σύστημα. Επανέλαβε ακόμη ότι ο στόχος του 10% για το δείκτη Core Tier 1 παραμένει για τις τράπεζες.

bankingnews
Σημ.axinosp:Τι είπε ρε ο Μεγαλο-Μαλάκας:"η Ελλάδα μπορεί να μην επιστρέψει στην ανάπτυξη το 2012", και ότι "επιστρέφουν οι καταθέσεις στο σύστημα", χαχαχαχα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: