Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Τζορτζ Σόρος: Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ!

Ο γνωστός κερδοσκόπος, Tζορτζ Σόρος, με συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Spiegel, προτείνει... ως μοναδική λύση για την έκρηξη χρέους στην ευρωζώνη την καθιέρωση του ευρωομολόγου. Όπως αναφέρει ο Σόρος, «είτε μας αρέσει, είτε όχι, το ευρώ υπάρχει... Για να συνεχίσει να υπάρχει θα πρέπει τα κράτη-μέλη του ευρώ να μπορέσουν να επαναχρηματοδοτήσουν τα δημόσια χρέη. Γι’ αυτό χειάζεται και αυτό ο “βρώμικος όρος”: ευρωομόλογα».
Σχετικά με το ελληνικό ζήτημα, ο τζορτζ Σόρος είναι κάτι παραπάνω από κατηγορηματικός: «Με το ελληνικό ζήτημα, όλα πήγαν τόσο στραβά, ώστε τώρα μία έξοδος από το ευρώ ίσως είναι η μοναδική καλή λύση!» Το ίδιο ισχύει και για την Πορτογαλία, συνεχίζει ο Τζορτζ Σόρος.
Επίκαιρα
Σημ.axinosp:Για να φύγουμε θα σας βγάλουμε το λάδι, πρώτα από όλα να μας φέρετε το χρυσό πίσω, δεύτερο να μας χαρίσετε όλα τα χρέη και τρίτο να αφήσετε να φύγει επίσης η Κύπρος και Ισπανία με τους ίδιους όρους που ζητούμε για την Ελλάδα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: