Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ινδονησιακή κυβέρνηση: Το φεγγάρι δεν βρίσκεται στην σωστή του θέση...

Η ινδονησιακή κυβέρνηση αποφάνθηκε ότι το φεγγάρι δεν είναι στη σωστή θέση –ή τουλάχιστον εκεί θα έπρεπε να είναι- και έτσι αποφάσισε την παράταση του τέλους του Ραμαζανιού, της θρησκευτικής εορτής των μουσουλμάνων κατά μια ημέρα. Η εορτή ήταν να τελειώσει σήμερα αλλά τελικά οι ινδονησιακές αρχές αποφάσισαν ότι η νηστεία θα παραταθεί για μια ημέρα καθώς τα αστρονομικά τους δεδομένα δεν... συμφωνούσαν.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και την 1η Αυγούστου όταν οι ιρανικές αρχές είχαν αποφασίσει ότι το ραμαζάνι θα ξεκινούσε μια ημέρα αργότερα την Τρίτη και όχι την Δευτέρα όπως αναμενόταν καθώς το νέο φεγγάρι δεν είχε εντοπιστεί με τη δύση του Ηλίου την Κυριακή. Οι μουσουλμάνοι καθορίζουν την αρχή αλλά και το τέλος του Ραμαζανιού με τη θέαση της Σελήνης θέαση η οποία επικυρώνεται και τους θρησκευτικούς τους ηγέτες...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Γιαυτό έχουμε ζουρλαθεί με τυφώνες, πλημμύρες και άλλα παλαβά τον τελευταίο καιρό!!
Λέτε να ετοιμάζεται να "ἀνταναιρεθῇ" η Σελήνη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: