Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ετοιμάζει την παραίτηση της η Μέρκελ;



Έντονη είναι η φημολογία που επικρατεί στις ευρωπαίκές αγορές ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος, Αγκέλα Μέρκελ ετοιμάζει την αποχώρηση της από την γερμανική κυβέρνηση, και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το Σεπτέμβριο.
Οι τόνοι στο εσωτερικό της Γερμανίας έχουν ανέβει το τελευταίο διάστημα, αφού πλέον η Μέρκελ δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα πυρά της αντιπολίτευσης για την πολιτική της αλλά και τις αντιδράσεις από το ίδιο της το κόμμα. Ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Κολ εξαπέλυσε δημόσια επίθεση στη Μέρκελ, που θεωρείται πνευματικό του παιδί, ενώ ο γερμανός πρόεδρος Κρίστιαν Βουλφ άσκησε κι αυτός κριτική στη διαχείριση της κρίσης, ιδιαίτερα όσον αφορά τη νομιμότητα της μαζικής αγοράς κρατικών ομολόγων χωρών με προβλήματα από την ΕΚΤ. Οι αντιδράσεις αυτές έρχονται λίγες μόλις εβδομάδες προτού ψηφιστεί από το γερμανικό Κοινοβούλιο το νέο σχέδιο βοήθειας στην Ελλάδα και η ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Βοήθειας (EFSF). Αυτός είναι ο λόγος που η Μέρκελ αναγκάστηκε να ακυρώσει προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία, προτιμώντας να αρχίσει διαβουλεύσεις στη Γερμανία.

bankingews


Σημ.axinosp:Με λάθος λαό τα έβαλε η μαλάκω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: