Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Η ομοφοβική γραφειοκρατία φταίει για όλα

Σε περίσκεψη έχουν πέσει και οι αρμόδιοι του τουρισμού: Η χώρα μας φαίνεται να βγαίνει από τον χάρτη των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών για ομοφυλόφιλους. Πρόκειται για μια εξέλιξη που συνεπάγεται σημαντικές οικονομικές απώλειες, καθώς η συγκεκριμένη αγορά εκτιμάται ότι είναι της τάξης των 140 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Άμα βγαίνουν άκυροι οι γάμοι στην Τήλο, τι να κάνουν οι άνθρωποι; Μύκονος κυρίως και Λέσβος πόσο να τραβήξουν πια. Η ομοφοβική γραφειοκρατία φταίει για όλα.

Ίσως όμως οι τουρίστες δεν έχουν υπόψη τους ότι τέλος Αυγούστου στη χώρα μας ωριμάζουν τα σύκα. Η διαφήμιση των φορέων του τουρισμού, οφείλει να επικεντρωθεί στην αφροδισιακή επίδραση του φρούτου. Το σύκο επιδρά στο ορμονικό σύστημα και απελευθερώνει τη διάθεση για σεξ.

Το συνδέεις και λίγο με την αρχαία Ελλάδα, όπου αποδιδόταν τεράστια σημασία στον καρπό της συκιάς, όχι μόνον για διατροφικούς λόγους, αλλά και για εμπορικούς. Τους εξηγείς ότι συκοφάντες ονομάζονταν αυτοί που επιχειρούσαν να εξάγουν παρανόμως τα φρούτα και γνωρίζεις μια πρωτόγνωρη άνοδο του θεματικού τουρισμού, που είναι και το ζητούμενο. Γιατί συκοφάντες του «αθάνατου πνεύματος» είναι όσοι κατηγορούν τους αρχαίους για τους χωρίς παρωπίδες και μικροαστικά συμπλέγματα ερωτικούς τους προσανατολισμούς
Antinews
Σημ.axinosp:Μετά την προσπάθεια για ψευτο-νομιμοποίηση των Ναρκωτικών μπας και πάρουν κανένα ψηφουλάκι, βρήκαν το νέο κόλπο ότι μας αποφεύγουν οι αδελφές, γιατί δεν ντύνονται νυφούλες στην Τήλο.
Ρε Δωσίλογοι της Κατοχικής Κυβέρνησης, ότι και να κάνετε δεν θα μας διχάσετε, ούτε για τα ναρκωτικά, ούτε για τους Gay-γάμους, ούτε για τον διαχωρισμό της Εκκλησίας-κράτους,..... . θα λέμε όχι σε όλα, είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε με τις προτάσεις σας.
Το μόνο που σας λέμε, είναι να πάτε στα τσακίδια και να φύγετε αν προλάβετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: