Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Greenspan: Το ευρώ καταρρέει & το χάρτινο χρήμα αποσυντίθεται



Ο πρώην διοικητής της FED έκανε μερικά πολύ δραματικά σχόλια για το ευρώ, την ευρωπαϊκή κρίση και το μέλλον της ΕΕ αλλά και σχολίασε την πορεία την αμερικανικής οικονομίας, του χρυσού ακόμη και του δολαρίου.

Μιλώντας στο Innovation Nation Forum ο Γρίνσπαν υποστήριξε πως το ευρώ καταρρέει και ότι η διαδικασία κατάρρευση δημιουργεί πολύ σημαντικές δυσκολίες στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.

Πρόσθεσε ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να επανεξετάσουν με πολύ διαφορετικές ιδέες τη βιωσιμότητα της νομισματικής ένωσης μεταξύ των 17 κρατών.

Πρόσθεσε πως η μεγαλύτερη απειλή για την αμερικανική οικονομία προέρχεται από την Ευρώπη, σημειώνοντας πως παρόλα αυτά είναι σχετικά αισιόδοξος για τις ΗΠΑ. Δεν ανησυχεί τόσο για μία διπλή ύφεση όσο οι περισσότεροι παρόλο που πιστεύει πως οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο αυξάνονται.

Τέλος, ο Greenspan πέταξε μία ακόμη βόμβα υποστηρίζοντας πως ο χρυσός δεν είναι φούσκα, τονίζοντας ότι η ζήτηση για χρυσό υφίσταται επειδή γίνεται μία προσπάθεια αποφυγής αυτού που θεωρείται χάρτινο χρήμα, το οποίο μοιάζει να αποσυντίθεται.

Sofokleous10


Σημ.axinosp:Που είναι ο χρυσός ΟΕΟ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: