Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τα θαύματα κρατούν τελικά μόνο μια μέρα - Το χρηματιστηριακό πάρτι τελείωσε

Ρευστοποιήσεις με στόχο την κατοχύρωση κερδών – Οι ξένοι με τακτικές trading – Στα ύψη CDS 2300 μ.β. spreads 1495 μ.β. αποδόσεις 58%

Μετά το χθεσινό ιστορικών διαστάσεων ράλι στο ελληνικό χρηματιστήριο με επίκεντρο τις τράπεζες η αγορά ακολούθησε τον γνώριμο δρόμο της κατακρήμνισης. Το ΧΑ έκλεισε στις 958 μονάδες με πτώση -4,82% τζίρο 126 εκατ και όγκο 66 εκατ μετοχές.

Από την μια κύμα ρευστοποιήσεων κατέκλυσε την αγορά, με τους ξένους επενδυτές να κάνουν την εμφάνιση τους αλλά χωρίς να αγοράζουν με μαζικότητα αλλά μόνο σε επιλεγμένους τίτλους εστιαζόμενοι στο trading ενώ οι μικροεπενδυτές ρευστοποιούσαν επιθετικά, ώστε να αποκομίσουν το χθεσινό μεγάλο τους κέρδος. Παράλληλα εκδηλώθηκαν αγορές στην Alpha και σε άλλες τραπεζικές μετοχές προκαλώντας έντονες διακυμάνσεις.... Οι ξένοι ακολουθούν τακτικές trading δηλαδή προβαίνουν σε αγοραπωλησίες με έμφαση στις πωλήσεις.
Επειδή πάντα λέμε καθαρά την άποψη μας το χρηματιστηριακό πάρτι τελείωσε και τα ειρότερα είναι εμπρός μας............
...Η Alpha bank παρότι ευνοείται από την σχέση ανταλλαγής και ξεκίνησε έντονα ανοδικά στο +20%, έκλεισε με κέρδη 1,62% στα 2,51 ευρώ και αποτίμηση 1,34 δις ευρώ.
Η Κύπρου υποχώρησε -19,33% στα 1,21 ευρώ και αποτίμηση 1,087 δις ευρώ. Πραγματικά μεγάλες οι απώλειες για την τράπεζα Κύπρου που φαίνεται ότι σχετίζονται με κόντρες που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της τράπεζας....
Η Eurobank που δεν ευνοείται από την σχέση ανταλλαγής -13,84% στα 1,93 ευρώ και κεφαλαιοποίηση 1,067 δις ευρώ.
Η Εθνική στα 3,37 ευρώ στο -6,13% με αποτίμηση 3,22 δις ευρώ.
Να σημειωθεί ότι ενδοσυνεδριακά έφθασε τα 4 ευρώ που αποτελούν κρισιμότατο τεχνικό σημείο αντίστασης.
Η Πειραιώς με κέρδη +5,56% στα 0,76 ευρώ και αποτίμηση 868 εκατ ευρώ.
Η Marfin 0,33 ευρώ -10,81% στα 531 εκατ. η κεφαλαιοποίηση.
Το ΤΤ στα 1,42 ευρώ με κέρδη 4,41% και 403 εκατ αποτίμηση......

Bankingnews
Σημ.axinosp:Τρέξτε τώρα να πουλήσετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: