Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

«Δεν σώζουμε τους Έλληνες αλλά τα κέρδη των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών»

«Η Σλοβακία πρέπει να εμποδίσει τις ρυθμίσεις που αφορούν τον ευρωπαϊκό μηχανισμό διάσωσης» σημείωσε ο πρόεδρος της σλοβακικής Βουλής και αρχηγός του κόμματος Ελευθερία και Αλληλεγγύη, Ρίτσαρντ Σούλικ.
«Αν οι Έλληνες είχαν χρεοκοπήσει πριν από ενάμιση χρόνο, τώρα θα είχαν τα χειρότερα πίσω τους. Όμως τώρα είναι κλινικά νεκροί αλλά διατηρούνται σε κώμα» σημείωσε ο Σλοβάκος πρόεδρος,
«Αυτό που κάνουν οι χώρες του ευρώ είναι σαν να σβήνουν την φωτιά με ανεμιστήρα. Δεν σώζουμε τους Έλληνες αλλά τα κέρδη των γερμανικών και γαλλικών τραπεζών» κατέληξε ο κ. Σούλικ.
Tsantiri
Σημ.axinosp:Ευρωπαίοι ετοιμαστείτε, ερχόμαστε από 3 του Σεπτέμβρη !!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο σλοβακος....

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/euro.html


Διαρροή γερμανικού σχεδίου για την δημιουργία ενός δικτατορικού ταμείου «EURO- διάσωσης»


= = = = =

http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/euro.html


Διαρροή γερμανικού σχεδίου για την δημιουργία ενός δικτατορικού ταμείου «EURO- διάσωσης»

Απλά, όταν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα... σας έχουμε εδώ άλλο ένα παράδειγμα για το πως συμβαίνει, να ζούμε σε μια πραγματική Μπανανία.

Ο γνωστός σε όλους εμάς και καθόλου συμπαθής σε ακόμη περισσότερους, υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schäuble σχεδιάζει να δημιουργήσει μια ειδική επιτροπή με δικτατορικές εξουσίες φορολογίας των πολιτών και έτσι την δημιουργία στην ευρωζώνη, ενός ισοδύναμου, του τερατώδους, παντοδύναμου νέου "Super Κογκρέσου" (δηλαδή επιτροπής) στις ΗΠΑ.

Πηγή μας, ένα προσχέδιο που διέρρευσε και έχει αποκαλυφθεί προ του σχετικού νόμου για το νέο σχέδιο διάσωσης του ευρώ ταμείου.

Το “Super Congress”

Σύμφωνα με το νέο νόμο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ θα περιορίσει το επίπεδο των δαπανών της κατά περίπου ένα τρισεκατομμύρια δολάρια, για μια περίοδο δέκα ετών, μειώνοντας ίσως και άλλα 1 - 2 τρισεκατομμύρια $ και ήδη ανέθεσε την ευθύνη αυτή, σε μια ισχυρή 12-μελη επιτροπή.

Βασικά είναι η ιδία συμμορία, μόνο που αυτή τη φορά λέγεται το "Super Κογκρέσο".

Η επιτροπή από έξι Δημοκρατικούς και έξι Ρεπουμπλικάνους, θα κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς της, πίσω από κλειστές πόρτες, θα έχουν προθεσμία μέχρι τις 23 Νοεμβρίου για να αναπτύξουν ένα σχέδιο για τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού που πρέπει να περάσει μέσα από δύο σώματα του Κογκρέσου πριν από τα Χριστούγεννα.

Μόλις καταλήξει σε ένα σχέδιο στο οποίο επτά από τα μέλη συμφωνούν, θα πάει σε αμφότερα τα σώματα και μπορεί να περάσει με μια απλή πλειοψηφία. Άνευ κωλυσιεργιών καθώς δεν επιτρέπεται ουδεμία τροποποίηση.....κλπ κλπ στο
http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/euro.html