Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Μοίραζαν 10χίλιαρα σε ημετέρους

Σε σκάνδαλο μιας παρέας νεοδημοκρατών που κατέχουν ή κατείχαν θέσεις στις διοικήσεις του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και στον Σύλλογο Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου εξελίχθηκε η υπόθεση της κρατικής επιχορήγησης των 10.000 ευρώ για τα καταστήματα που υπέστησαν υλικές ζημιές από τις επιθέσεις των «αγνώστων» στα γεγονότα του Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Οπως καταγγέλλεται, οι ανωτέρω αν και δεν έπαθαν καμία ζημιά έσπευσαν να δώσουν βεβαιώσεις στους εαυτούς τους και στους κολλητούς τους προκειμένου να εισπράξουν το δεκαχίλιαρο.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτοί που πραγματικά επλήγησαν δεν μπόρεσαν να πάρουν τις ενισχύσεις.
Μάλιστα ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών και γενικός γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Χ.Ν. έδωσε ο ίδιος βεβαιώσεις ότι δήθεν επλήγησαν δύο καταστήματα δικά του κι ένα της αδερφής του, εισπράττοντας το ποσό των 30.000 ευρώ.
ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Αυξήθηκε... ο κατάλογος των κατεστραμμένων
Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΒΕΑ, οι ιδιοκτήτες 756 καταστημάτων και επιχειρήσεων της πρωτεύουσας έλαβαν από 10.000 ευρώ τον Ιανουάριο, ως πρώτο βοήθημα.
Τα στοιχεία που είχε ανακοινώσει τότε το ΕΒΕΑ και τα ανεπίσημα στοιχεία της Συνομοσπονδίας Εμπορίου, έκαναν λόγο για ζημιές σε 565 μαγαζιά πανελλαδικά. Ειδικά για την Αθήνα, η λεπτομερής καταγραφή του ΕΒΕΑ ανέφερε ζημιές σε 435 επιχειρήσεις....
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8777&pubid=2790786
Σημ.axinosp:Μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και γλάστρα !!

1 σχόλιο:

vague είπε...

Είναι φτηνοί και θλιβεροί.
Ζουν ανάμεσά μας φίλε, αυτό είναι η τραγωδία.