Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Σε αποζημίωση εκατομμυρίων υποχρεώνεται η Philip Μorris

Η αμερικανική καπνοβιομηχανία Philip Μorris θα πρέπει να καταβάλλει περισσότερα από 145 εκατομμύρια δολάρια στην χήρα ενός καπνιστή, καθώς σήμερα(Τρίτη) η εταιρία κρίθηκε ένοχη για απάτη αφού οι διαφημιστικές της καμπάνιες δεν προέβαλλαν τον κίνδυνο που ενέχει το κάπνισμα για την υγεία.
Η καταδίκη έγινε με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ μετά από περίπου δέκα χρόνια δικαστικών διαμαχών, ενώ πρόκειται για την τελευταία καταδίκη της αμερικανικής καπνοβιομηχανίας από το δικαστικό όργανο που εδρεύει στο Όρεγκον.
Δύο χρόνια μετά από τον θάνατο του Τζέσε Γουίλιαμς, ο οποίος ήταν φανατικός καπνιστής των τσιγάρων Marlboro από καρκίνο των πνευμόνων, ένας δικαστής είχε αποφασίσει το 1999 ότι η εταιρία Philip Μorris ήταν εν μέρει υπεύθυνη.
http://www.capital.gr/News.asp?id=706956
Σημ.axinosp:Δεν υπάρχει ένας στη Ελλάδα που να κάνει μήνυση στην Philip Μorris για το Καρκίνο που έχει αποκτήσει από το κάπνισμα ;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και υπάρχει!
Υπάρχει όμως ένα αντίστοιχο έντιμο και ανεξάρτητο δικαστήριο που να μην σκύψει το κεφάλι με το πρώτο τηλέφωνο από το Μαξίμου ή από κάποιο γραφείο της "υπερδύναμης" (τρομάρα της);...
Άστο!. Όποιο πρόβλημα είναι να λυθεί θα λυθεί απ' ευθείας από τους πολίτες και την κοινωνία, όταν και αν ξυπνήσουν από τον ύπνο.

σσ. Φαντάζομαι όπου να 'ναι θα ξυπνήσουν αναγκαστικά από την πείνα!.. ;-)