Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

«Ψαλίδι» στις προκλητικές παροχές

Την απαγόρευση της χορήγησης μπόνους και δικαιωμάτων επί των μετοχών για τα στελέχη τραπεζών και εταιρειών που έλαβαν κρατική βοήθεια αποφάσισε η κυβέρνηση της Γαλλίας, σχετικά με ένα ζήτημα που έχει εξοργίσει την κοινή γνώμη.
Το μέτρο θα εφαρμοστεί από την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε ο σύμβουλος του προέδρου Νικολα Σαρκοζί, Κλοντ Γκιάντ, που προσέθεσε, αναφέρει το BBC, ότι «ο καπιταλισμός υπάρχει για να πλουτίζει όλος ο πληθυσμός και όχι μόνο τα αφεντικά».
Οι δραστικές περικοπές στα μπόνους έρχονται λίγες ημέρες μετά το σάλο που ξέσπασε στις ΗΠΑ με την αποκάλυψη ότι τα στελέχη της ασφαλιστικής AIG, η οποία έχει ήδη λάβει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια από το αμερικανικό κράτος για να αποφευχθεί η κατάρρευσή της, έλαβαν παχυλές αμοιβές παρά την κακή κατάσταση της εταιρείας τους.
Το Κογκρέσο έσπευσε να αποφασίσει την φορολόγηση κατά 90% αν και πολλοί από τους ωφελημένους δηλώνουν ότι επέστρεψαν τα χρήματα.
Μεγάλες αμοιβές έχουν δοθεί σε στελέχη τραπεζών και στην Ευρώπη με τις τράπεζες, που επίσης έχουν λάβει βοήθεια, να υποστηρίζουν ότι έπρεπε να εφαρμοστούν οι διατάξεις συμβολαίων
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=261055
Σημ.axinosp:Μάρξισμος-Λενινισμός Σαρκοζισμός !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: