Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Ερευνούν «στενές επαφές» 3ου τύπου

Μπορεί οι «στενές επαφές» τρίτου τύπου με εξωγήινους να ακούγονται παρατραβηγμένες φαίνεται όμως ήταν «αρκετά σοβαρές» για το βρετανικό υπουργείο Αμυνας που αποφάσισε να τις εξετάσει.
Πρόκειται για δύο μόνο από τις τουλάχιστον 1.200 υποθέσεις, 20 φακέλων που έρχονται τώρα στη δημοσιότητα καθώς αποχαρακτηρίστηκαν μυστικά έγγραφα του υπ. Αμυνας. Σύμφωνα με βρετανικά «Χ-files», το 1989 μία γυναίκα, που διατηρεί ανωνυμία, συναντήθηκε με τα μέλη της DI55, της ειδικής ομάδας του βρετανικού υπουργείου Αμυνας, με αρμοδιότητα τη διερεύνηση «περίεργων φαινομένων». Η νεαρή γυναίκα τους περίεγραψε πως ένας άνδρας, ο οποίος της μιλούσε αγγλικά με σκανδιναβική προφορά, προσπάθησε να την «εκμεταλλευτεί» στις εξοχές του Νόριτς. Της αποκάλυψε ότι «η φυλή του ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία των ανεξήγητων αγρογλυφικών στα χωράφια» και τόνισε τη σπουδαιότητα της επικοινωνίας γήινων και εξωγήινων. Η DI55 κλήθηκε επίσης να διερευνήσει τη δράση του αμερικανικού σκάφους Aurora και τη φημολογία ότι είχε φωτογραφίσει άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στα Χάιλαντς της Σκωτίας. Σύμφωνα με τα αρχεία που μόλις αποδεσμεύτηκαν τα μέλη της DI55 παραδέχονται ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν τι ακριβώς είναι ένα σκάφος σε σχήμα διαμαντιού, που απεικονίζεται σε φωτογραφίες των φακέλων Aurora. Τέλος τα στοιχεία ρίχνουν φως στην υπόθεση Σάφνερ. Το αεροσκάφος του πιλότου της ΡΑΦ, είχε καταπέσει στη Β. Θάλασσα, χωρίς προφανείς λόγους στις 8 Σεπτεμβρίου του 1970. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ήταν «ένα τραγικό ατύχημα».
http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=39499780
Σημ.axinosp:Τελικά οι "εξωγήινοι" είναι χοντρά καμάκια , που εκμεταλλεύονται μικρές αθώες κορασίδες , άμα δε μείνουν και έγκυες τότε ο κρίνος και ο Άγγελος Κυρίου είναι μέσα στο πακέτο !! Για περισσότερο εξωγήινο sex εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: