Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Την πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά μελετά η γερμανική ThyssenKrupp

Προβληματισμό προκαλεί στην κυβέρνηση η απόφαση της ΤhyssenΚrupp να προχωρήσει στην πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, όπου εργάζονται 2.000 άτομα.
Προηγήθηκε το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για τη χρηματοδότηση του προγράμματος κατασκευής υποβρυχίων για το Πολεμικό Ναυτικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος του Σαββάτου, το υπουργείο Οικονομικών ενημερώθηκε προ ημερών ότι ο γερμανικός όμιλος προτίθεται να προχωρήσει τον επόμενο μήνα στη διενέργεια διαγωνισμού για την πώληση των Ναυπηγείων, θεωρώντας πως η επένδυσή τους στην Ελλάδα δεν είναι πλέον συμφέρουσα.
Για το ζήτημα αυτό πιθανώς συνομίλησε στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός με την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ.
Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα, για την απόκτηση των Ναυπηγείων ενδιαφέρονται ήδη τουλάχιστον τρεις όμιλοι από την Ελλάδα και από το εξωτερικό που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα κατασκευής σκαφών για το Πολεμικό Ναυτικό.
Το ενδιαφέρον του έχει εκφράσει ήδη ο όμιλος Ταβουλάρη, που κατέχει τα Ναυπηγεία Ελευσίνος και Νεωρίου στη Σύρο, και για τον λόγο αυτόν τίθεται ζήτημα δημιουργίας μονοπωλιακού καθεστώτος.
Ενδιαφέρον εκφράζει ήδη και ο όμιλος Λαυρεντιάδη, αλλά και άλλοι έλληνες επενδυτές, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι για τα Ναυπηγεία θα δείξουν ενδιαφέρουν και γαλλικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, αφού η κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει την αγορά έξι φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά με την προϋπόθεση ότι ένα ποσοστό 35% θα κατασκευαστεί στην Ελλάδα με τη μέθοδο της συμπαραγωγής.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=997480
Σημ.axinosp:Πούλησε ο Τσοχατζόπουλος του ΠΑΣΟΚ στην ThyssenKrupp τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά για να φτιάξουν υποβρύχια που ποτέ δεν παραδόθηκαν και κανείς εισαγγελέας δεν ζήτησε ευθύνες στης Ελλάδα της φαιδράς πορτοκαλέας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: