Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Αμφισβήτησε το Ισραήλ; Εξω!

Γράφεο ο Γιώργος Δελαστίκ
Υπερήφανος ο Ντένις Μπλερ, διευθυντής πληροφοριών της νέας κυβέρνησης Ομπάμα, ανακοίνωσε προ τριών εβδομάδων την απόφασή του να διορίσει σε ανώτατη θέση του μηχανισμού πληροφοριών των ΗΠΑ τον Τσαρλς Φρίμαν, πρώην πρεσβευτή της Ουάσιγκτον στη Σαουδική Αραβία επί προεδρίας Τζορτζ Μπους πατρός. Δεν χρειάστηκαν ούτε δύο εβδομάδες όμως στο εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ να «λιντσάρει» πολιτικά τον Φρίμαν, ο οποίος είχε κατά τον παρελθόν διαπράξει το... έγκλημα καθοσιώσεως να αμφισβητήσει την ορθότητα της πολιτικής του Ισραήλ!
Το 2006 ο Φρίμαν είχε τολμήσει να πει κάτι που σκέπτεται ολόκληρη η ανθρωπότητα: «Αν το ισραηλινό κατεστημένο αφεθεί να κάνει ό,τι νομίζει, θα λάβει αποφάσεις που θα προκαλέσουν ζημιά στους Ισραηλινούς, θα απειλήσουν όλους όσοι είναι εταίροι τους και θα εξοργίσουν εκείνους που δεν είναι», είχε δηλώσει.
Εναν χρόνο νωρίτερα, το 2005, ο Φρίμαν είχε υποστηρίξει σε ομιλία του τη θέση ότι «όσο οι ΗΠΑ συνεχίζουν να παρέχουν άνευ όρων τις οικονομικές επιδοτήσεις και την πολιτική προστασία που καθιστούν δυνατές την ισραηλινή κατοχή και τις αυταρχικές και αντιπαραγωγικές πολιτικές που αυτή γεννάει, υπάρχουν ελάχιστοι λόγοι να ελπίζει κανείς ότι μπορεί να αναβιώσει οτιδήποτε που να μοιάζει με την προηγούμενη ειρηνευτική διαδικασία».
Ο εξέχων Δημοκρατικός γερουσιαστής Τσαρλς Σούμερ της Νέας Υόρκης πήρε έξαλλος στο τηλέφωνο τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ραμ Εμάνιουελ, σκληρό σιωνιστή που έχει υπηρετήσει εθελοντικά στον ισραηλινό στρατό, για να απαιτήσει να μη διοριστεί σε τέτοια θέση ο Φρίμαν, δεδομένου ότι οι προαναφερθείσες θέσεις του προδίδουν, κατά τον Δημοκρατικό γερουσιαστή, ότι ο Φρίμαν διακατέχεται από... «παράλογο μίσος εναντίον του Ισραήλ»!
Η Σιωνιστική Οργάνωση της Αμερικής σήμανε «συναγερμό δράσης» και άρχισε να πιέζει βουλευτές και γερουσιαστές να ζητήσουν από το Κογκρέσο να διεξαγάγει έρευνα για «παρούσες και παρελθούσες δραστηριότητες του Φρίμαν εκ μέρους του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»!
Τα τηλεφωνήματα στον Ραμ Εμάνιουελ άρχισαν να πέφτουν βροχή: την περασμένη εβδομάδα ο Φρίμαν εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά του, καταγγέλλοντας έξω φρενών ότι έπεσε θύμα «ενορχηστρωμένης εκστρατείας από το ισραηλινό λόμπι».
Μοναδική του «εκδίκηση» ότι διέσωσε την αξιοπρέπειά του επαναλαμβάνοντας την ουσία των απόψεών του σε συνέντευξη που έδωσε: «Το Ισραήλ οδηγείται προς έναν γκρεμό και είναι ανεύθυνο να μη θέτουμε υπό αμφισβήτηση την ισραηλινή πολιτική για να αποφασίσουμε ποιο είναι το καλύτερο για τον αμερικανικό λαό», υπογράμμισε.
Ο πολιτικός «αποκεφαλισμός» του Φρίμαν για τις απόψεις του αυτές και μάλιστα με τόσο συνοπτικές διαδικασίες προκάλεσε αίσθηση σε ολόκληρο τον κόσμο ακόμη και μέσα στις ίδιες τις ΗΠΑ.
«Μερικοί από τους υπερασπιστές του Φρίμαν... ερωτούν αν είναι δυνατόν να θέσει κανείς υπό αμφισβήτηση την αμερικανική υποστήριξη προς το Ισραήλ χωρίς να φιμωθεί ή να περιθωριοποιηθεί», έγραψαν οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης» στην πρώτη σελίδα της παγκόσμιας έκδοσής τους, την Παρασκευή.
Η ίδια εφημερίδα δημοσιεύει δηλώσεις του Ρόμπερτ Τζόρνταν, πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία από το 2001 ως το 2003, ο οποίος προσπαθεί να δώσει απάντηση με διπλωματική γλώσσα: «Η πραγματικότητα της Ουάσιγκτον είναι ότι το πολιτικό μας τοπίο δυσκολεύεται να αφομοιώσει οποιαδήποτε κριτική οποιουδήποτε τμήματος της ισραηλινής ηγεσίας» τόνισε. «Μαύρο φίδι που έφαγε» δηλαδή όποιον Αμερικανό πολιτικό, διπλωμάτη, αξιωματούχο ή δημοσιογράφο τολμήσει να επικρίνει την αιμοσταγή πολιτική του Ισραήλ!
ΟΜΗΡΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ
Φίλοι του Τελ Αβίβ όλη η κυβέρνηση
Ολη η ανθρωπότητα ελπίζει ότι ίσως ο Μπαράκ Ομπάμα επιχειρήσει μια νέα αμερικανική προσέγγιση στο Μεσανατολικό, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την ειρήνευση σε αυτή την πολύπαθη περιοχή. Οι ελπίδες αυτές όμως συρρικνώνονται δραματικά, όταν διαπιστώνει κανείς ότι σε όλες τις θέσεις - κλειδιά της κυβέρνησης των ΗΠΑ βρίσκονται άνθρωποι της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ισραήλ: η Χίλαρι Κλίντον στο υπουργείο Εξωτερικών, ο Ντένις Ρος ειδικός σύμβουλος του Ομπάμα για το Ιράν και τις χώρες του Κόλπου, ο Ραμ Εμάνιουελ προσωπάρχης του Λευκού Οίκου. Ο Ομπάμα είναι περικυκλωμένος από παντού. Είναι χαρακτηριστικό ότι υποχρεώθηκε ο ίδιος ο Ομπάμα να απομακρύνει από άτυπο σύμβουλό του ακόμη και τον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του προέδρου Κάρτερ, επειδή κάποτε επέκρινε το Ισραήλ!
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&tag=8953&pubid=2696799
Σημ.axinosp:Κάνεται λάθος κ. Δελαστίκ ο Ομπάμα δεν είναι όμηρος είναι φανατικός σιωνιστής και ο ίδιος όπως δήλωσε και στο συνέδριο της AIPAC της μεγαλύτερης Εβραικής Ομοσπονδίας στις ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: