Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Συνελήφθη βοσκός που… αμόλησε γουρούνια στην παρέλαση


Αντί για μαθητές παρέλασαν… γουρούνια! Το απίστευτο περιστατικό έγινε το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στους Δελφούς.
Γονείς, μαθητές και κάτοικοι της περιοχής είδαν ξαφνικά στην κεφαλή της παρέλασης να… ξεπροβάλλουν πέντε –συμπαθέστατα κατά τ’ άλλα- γουρουνάκια.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση! Οι αστυνομικοί απώθησαν τους χοίρους και συνέλαβαν τον βοσκό.
Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, τα γουρούνια ξέφυγαν από την επιτήρησή του και κατά λάθος αναστάτωσαν την παρέλαση. Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, το περιστατικό δεν ήταν τυχαίο.
Ο συγκεκριμένος βοσκός βρίσκεται σε διαμάχη με τον Δήμο Δελφών, τον οποίο κατηγορεί ότι δεν του έδωσε άδεια να περιφράξει τον χώρο όπου εκτρέφει τους χοίρους. Κάποιοι λοιπόν μιλούν για εκδικητική ενέργεια.
Σημ.axinosp:Οι Τάιμς του Λονδίνου σχολίασαν το γεγονός ή όχι ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: