Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Φυλάκιση τοκογλύφου στη Βρετανία

Ο Πωλ Νίκολσον, 39 ετών, τοκογλύφος που χρέωνε υπέρογκους τόκους, χρησιμοποιούσε ένα ρόπαλο του μπέηζμπολ για να εκβιάζει τα θύματά του για να τον πληρώνουν κι απαιτούσε από τις γυναίκες οφειλέτριες σεξουαλικές χάρες φυλακίστηκε χθες Παρασκευή για διάστημα που δεν έχει ακόμη καθοριστεί.
Ο Νίκολσον καταδικάστηκε για βιασμούς, 14 κατηγορίες περί εκβιασμού, επίθεσης, παράνομης απόκτησης ιδιοκτησίας και παράνομου δανεισμού σε δικαστήριο στο Ουάρινγκτον τον Φεβρουάριο.
Ο δικαστής Τόμας Τηγκ, ο οποίος καταδίκασε το Νίκολσον σε ποινή κάθειρξης 15 ετών, θεώρησε ότι αποτελεί κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια και διέταξε εντολή να φυλακιστεί επ' αόριστον.
Στην κοπέλα του Νίκολσον, Τρέισυ Ρότζερς, 36 ετών, που καταδικάστηκε για εκβιασμό και ξέπλυμα χρήματος, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.
Το ζευγάρι, το οποίο είχε την εταιρία Falcon Securities, είχε στο στόχαστρό του 800 πολίτες, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Press Association.
Στις γυναίκες που όφειλαν χρήματα στο Νίκολσον ο καταδικασθείς πρόσφερε την «επιλογή» να «πληρώσουν σε είδος», κάνοντάς του σεξουαλικές χάρες, δουλεύοντας σε μπαρ γυμνόστηθες ή δουλεύοντας ως ιερόδουλες για λογαριασμό του. Ο πρώην μπράβος σε νυκτερινό κέντρο και γυμναστής υποστήριξε ότι η επιχείρησή του ήταν «νόμιμη».
Η αστυνομία ανέφερε ότι ο καταδικασθείς είχε καταφέρει να κερδίσει τεράστιο χρηματικό ποσό που του επέτρεψε να αγοράσει μια τεράστια έκταση στο Τσέσαϊρ.
Οι αρχές κάλεσαν τους πολίτες που βρίσκονται σε δυσχερή θέση κι εκβιάζονται από τοκογλύφους να καταγγέλλουν το γεγονός στις αρχές. Αξιωματούχος τόνισε πως «η τρέχουσα οικονομική κρίση ίσως ωθήσει πολλούς να σκεφτούν να προσεγγίσουν εταιρίες που δανείζουν χρήματα. Τους συμβουλεύω να σκεφτούν σοβαρά ποιον εμπιστεύονται».
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_21/03/2009_272069
Σημ.axinosp:Στην Ελλάδα τον μόνο τοκογλύφο που πιάσανε ήταν ο Γούκος στα Γιάννενα και αυτό γιατί έβαζε τόκο μικρότερο από τις Τράπεζες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: