Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Αισιόδοξος ο Ομπάμα για την οικονομία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Κυριακή ότι η αμερικανική οικονομία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει "συστημικούς κινδύνους", ενώ πρόσθεσε ότι η χώρα θα βρίσκονταν αντιμέτωπη με "σοβαρούς κινδύνους" αν η κυβέρνηση δεν είχε παρέμβει προηγουμένως.
Ωστόσο ο ίδιος εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η οικονομία -στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών- θα καταφέρει να αποφύγει το ενδεχόμενο μιας ραγδαίας ύφεσης, επισημαίνοντας ότι έχει μάθει τα μαθήματα από την Μεγάλη Ύφεση.
"Πιστεύω ότι διατηρούνται οι συστημικοί κίνδυνοι", δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "60 Minutes". Ο ίδιος υπογράμμισε ότι αν η αμερικανική κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για την αντιμετώπιση της κρίσης "θα καταλήγαμε σε σημαντικά προβλήματα".
"Υπάρχει ένας αριθμός οικονομικών ιδρυμάτων που αν καταρρεύσουν, οδηγούν στην κατάρρευση και άλλα ιδρύματα του κλάδου", σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος. "Αν τα χρηματοοικονομικά αυτά ιδρύματα κατέρρεαν την ίδια στιγμή, θα είχαμε μια ακόμα πιο καταστροφική ύφεση και πιθανώς μια παρατεταμένη οικονομική κάμψη". Εμφανίστηκε ωστόσο αισιόδοξος ότι "κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί", υπογραμμίζοντας ότι η Αμερική έχει διδαχθεί τα μαθήματα από την Μεγάλη Ύφεση.
http://www.capital.gr/News.asp?id=700679
Σημ.axinosp:Τι είπε ο Ο-μπάμιας , πληρώστε μαλάκες Αμερικάνοι για να μην καταρρεύσει η CityGroup και η AIG !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: