Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Κίνα: Δέσμευση για συνέχιση αγορών ομολόγων των ΗΠΑ

Τη δέσμευση της Κίνας για τη συνέχιση αγορών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου για τη στήριξη του ρόλου του δολαρίου ως παγκόσμιου νομίσματος τόνισε ο επικεφαλής της State Administration of Foreign Exchange και αντιπρόεδρος της People΄s Bank of China, Hu Xiaolian σε συνέντευξή του στο Πεκίνο.
Σύμφωνα με τον κ. Hu Xiaolian το χρέος των ΗΠΑ θεωρείται σημαντικό στοιχείο της επενδυτικής στρατηγικής της Κίνας για τα συναλλαγματικά αποθέματά της.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν δύο εβδομάδες μετά από αυτές του Κινέζου πρωθυπουργού, Wen Jiabao, πως είναι πολύ ανήσυχος για την ασφάλεια των χρεογράφων των ΗΠΑ, οι οποίες βασίζονται στην Κίνα για την χρηματοδότηση του πακέτου ενίσχυσης της οικονομίας ύψους 787 δισ. δολαρίων.
Σύμφωνα με τον αναλυτή της State Street Global Markets στο Χονγκ Κονγκ, Dwyfor Evans, η Κίνα έχει επενδύσει στις ΗΠΑ τόσο πού που αν σταματούσε θα είχε αρνητική επίπτωση στην αξία των χρεογράφων.
http://www.capital.gr/News.asp?id=700830
Σημ.axinosp:Η ξεφτίλα του Καπιταλισμού , να εξαρτιέται η επιβιωσή του από το Κ.Κ.Κίνας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: