Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Άλμα 8% ο χρυσός, ράλι στο ασήμι

Κοντά στα 960 δολ. ανά ουγγιά τερμάτισε τις συναλλαγές της Πέμπτης η τιμή του χρυσού στη Νέα Υόρκη πραγματοποιώντας άλμα σχεδόν 8% στον απόηχο της ανακοίνωσης της Fed ότι πρόκειται να διογκώσει περαιτέρω τον ισολογισμό της αγοράζοντας ομόλογα και ενυπόθηκα χρεόγραφα και πλημμυρίζοντας τις αγορές με δολάρια.
Η ανακοίνωση της Fed ότι σχεδιάζει να αγοράσει χρεόγραφα διασφαλισμένα με ενυπόθηκα δάνεια και ομόλογα συνολικής αξίας 1,15 τρισ δολ. αποδυνάμωσε σημαντικά το αμερικανικό δολάριο, ενώ αναζωπύρωσε τις πληθωριστικές ανησυχίες, ενισχύοντας και πάλι την ελκυστικότητα του πολύτιμου μετάλλου ως εναλλακτική επένδυση και ασφαλές καταφύγιο έναντι του πληθωρισμού.
Ειδικότερα, η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Απριλίου κέρδισε 68,70 δολ. ή 7,8%, για να ολοκληρώσει τις συναλλαγές στα 958,80 δολ. ανά ουγγιά στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, ενώ νωρίτερα αναρριχήθηκε έως τα 963,5 δολ. ανά ουγγιά.
Η Fed δεσμεύτηκε χθες να αγοράσει επιπλέον 750 δισ. δολ. αυτό το έτος σε χρεόγραφα διασφαλισμένα με ενυπόθηκα δάνεια, ενώ διπλασίασε στα 200 δισ. δολ. το ποσό για την αγορά ομολόγων κρατικών οργανισμών αυτό το έτος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει έως 300 δισ. δολ. σε μακροπρόθεσμα ομόλογα προκειμένου να ενισχύσει τις πιστωτικές αγορές.
Το ασήμι κατέγραψε παράλληλα θεαματική άνοδο σε ποσοστό 13,3% με το συμβόλαιο του Μαΐου να ολοκληρώνει τις συναλλαγές στα 13,52 δολ. ανά ουγγιά.
Εξάλλου, νέο ρεκόρ σημείωσε το SPDR Gold Shares, το μεγαλύτερο ETF χρυσού στον κόσμο. Οι επενδύσεις του fund ενισχύθηκαν στους 1.084,33 τόνους χθες σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το fund.
Σημ.axinosp:Μόλις κάποιοι άκουσαν ότι θα τυπώσει η FED 1 τρις δολάρια έκαναν γιουρούσι στο χρυσό . Υπερβολές θα πουν μερικοί , να δείτε όμως που θα πάει στους επόμενους μήνες με τον HYPERINFLATION (υπερπληθωρισμό) που θα δημιουργήσουν για να σωθούν οι τραπεζίτες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: