Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

«Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση σας»

Οι βάσεις για μια κοινωνικά δίκαιη τάξη πραγμάτων θα πρέπει να τεθούν, σύμφωνα με τους διαδηλωτές, στη σύνοδο κορυφής της G20 που διεξάγεται την Πέμπτη στη βρετανική πρωτεύουσα. Στο Βερολίνο περίπου 20 χιλιάδες άνθρωποι μετείχαν στην συγκέντρωση που είχαν διοργανώσει η ΑΤΤΑΚ και τα συνδικάτα.
Διαδηλώσεις έγιναν επίσης στη Φραγκφούρτη και σε άλλες πόλεις. «Είμαστε αντίθετοι στον να σηκώσουμε εμείς τα βάρη της κρίσης και αυτό γιατί δεν είμαστε εμείς αυτοί που τη δημιούργησαν, αλλά οι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις», είπε χαρακτηριστικά μια διαδηλώτρια.
Στο περιθώριο της πορείας στο Βερολίνο σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ μερίδας διαδηλωτών και της αστυνομίας. Στην Φραγκφούρτη επίσης 20 χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση, καθιστώντας με τα συνθήματά τους τις τράπεζες υπεύθυνες για την κρίση και εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα πακέτα σωτηρίας του τραπεζικού συστήματος. «Τα πακέτα σωτηρίας των τραπεζών είναι τεράστια. Είναι καταπληκτικό για πότε βρέθηκαν χρήματα για τις τράπεζες. Η κατανομή του χρήματος και οι προτεραιότητες κινούνται στη λάθος κατεύθυνση», τόνισε μια διαδηλώτρια.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4136731,00.htmlΣημ.axinosp:Δυστυχώς για τους κατοίκους του πλανήτη η κατανομή του χρήματος και οι προτεραιότητες κινούνται στη Καπιταλιστική κατεύθυνση , όπως πάντα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: