Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Σιγκαπούρη: Συρρίκνωση του ΑΕΠ το δ΄ τρίμηνο

Για πρώτη φορά σε διάστημα τριών τριμήνων η οικονομία της Σιγκαπούρης συρρικνώθηκε καθώς η αδύναμη βιομηχανική παραγωγή διέκοψε την ανάκαμψη της οικονομίας από τη χειρότερη ύφεση που γνώρισε τις τελευταίες δεκαετίες.
Το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 6,8% το τελευταίο τρίμηνο σε ετησιοποιημένη βάση σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο μετά από άλμα 14,9% το τρίμηνο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Εμπορίου της χώρας.
Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Bloomberg έκαναν λόγο για ηπιότερη συρρίκνωση της τάξης του 2,1%.
http://www.capital.gr/News.asp?id=881531
Σημ.axinosp:Πάει και η αγαπημένη σου Σιγκαπούρη κε Ανδριανόπουλε , τώρα πιο θα είναι το οικονομικό σου πρότυπο για τις μαλακίες περί φιλελευθερισμού που αναφέρεις ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: